Nvidia

Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | Tehnologie

Hyundai, Kia, Genesis, Polestar și BYD vor avea platformă de gaming Nvidia bazată pe cloud

Hyundai, Kia, Genesis, Polestar și BYD au încheiat un parteneriat cu Nvidia și vor avea o platformă de gaming bazată pe cloud. Denumită GeForce Now, aceasta oferă peste 1.500 de jocuri.
Duminica, 20 Februarie 2022 | Industrie

Jaguar Land Rover anunță un parteneriat cu Nvidia pentru o tehnologie de conducere autonomă

Grupul Jaguar Land Rover a anunțat un parteneriat cu firma producătoare de componente IT și software Nvidia. Cele două companii vor lucra împreună pentru dezvoltarea unui nou sistem de conducere autonomă care va debuta în 2025 pe mașinile Jaguar și Land Rover.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Tehnologie

Hyundai și Kia vor utiliza sisteme de infotainment bazate pe platforma Nvidia Drive din 2022: toate modele vor fi echipate standard cu noua tehnologie

Toate modelele Hyundai și Kia lansate după anul 2022 vor fi echipate standard cu sisteme de infotainment bazate pe platforma Nvidia Drive. Ulterior, constructorii vor dezvolta și propriul sistem de operare pentru mașini.
Marti, 30 Iunie 2020 | Tehnologie

Daimler și Nvidia vor colabora pentru dezvoltarea unor sisteme dedicate mașinilor autonome: tehnologia va fi lansată în 2024

Daimler și Nvidia au anunțat că vor colabora pentru dezvoltarea unor componente software care vor putea fi utilizate în cadrul sistemelor de conducere autonomă. Primele modele Mercedes-Benz echipate cu noile servicii ar urma să debuteze începând cu 2024.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini autonome

Volvo va folosi tehnologie Nvidia pentru viitoarele sale modele autonome: primele lansări sunt programate după 2020

Volvo va utiliza tehnologie Nvidia pentru a dezvolta modele autonome pe noua platforma SPA 2, iar primele lansări sunt programate în prima parte a deceniului următor.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Tehnologie

Continental și Nvidia vor dezvolta sisteme autonome de nivel 3 folosind inteligența artificială: tehnologia va fi disponibilă peste 3 ani

Continental și Nvidia au anunțat semnarea unui parteneriat prin care vor folosi inteligența artificială pentru a dezvolta sisteme autonome de nivel 3, tehnologia urmând să fie gata în următorii 3 ani.
Miercuri, 11 Octombrie 2017 | Tehnologie

Inteligență artificială: Nvidia lansează un supercomputer pentru mașini complet autonome

Nvidia a anunțat lansarea unui supercomputer pentru mașinile complet autonome, ce va fi disponibil în a doua jumătate a anului viitor.
Miercuri, 27 Septembrie 2017 | Industrie

Schimbare de furnizor: Tesla ar vrea sisteme de infotainment de la Intel

Tesla ar putea întrerupe colaborarea cu Nvidia, urmând ca sistemele de infotainment de pe mașinile sale să fie furnizate de Intel.
Vineri, 06 Ianuarie 2017 | Tehnologie

Audi și Nvidia pregătesc lansarea noului A8: limuzina se va putea conduce singură și va avea un nou Virtual Cockpit

Audi lucrează împreună cu Nvidia la o serie de tehnologii care își vor face apariția în premieră pe noua generație A8. Printre ele se află și a doua generație Virtual Cockpit, ecranul care înlocuiește instrumentele de bord.
Joi, 05 Ianuarie 2017 | Tehnologie

Viitorul tehnologiilor auto, văzut din 2017: de la asistenţi personali la sisteme de realitate augmentată

Constructorii auto au prezentat la CES 2017 Las Vegas asistenţi personali care să facă drumurile mai confortabile, dar şi sisteme de realitate augmentată care să îmbunătăţească experienţa de cumpărare a unei maşini.
Marti, 05 Ianuarie 2016 | Masini autonome

Maşinile autonome vor utiliza computere de 150 de ori mai performante decât laptopurile şi vor avea răcire pe apă

Maşinile autonome au nevoie de o putere de calcul de 150 de ori mai mare decat laptopurile pentru a procesa datele obţinute de la camerele video şi senzori. Cel puţin aşa susţine Nvidia, care a lansat un superprocesor care va fi testat iniţial de Volvo.

Tag-uri similare

Volvo, masini autonome, Nvidia, procesoare masini autonome
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru