Simone Tempestini, la 16 ani în Campionatul Naţional de Raliuri!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 21.09.2010
Simone Tempestini a devenit, la 16 ani, cel mai tânăr pilot din CNR. Fiul lui Marco Tempestini a terminat cu brio Raliul Aradului.

Italianul Simone Tempestini (16 ani) a devenit cel mai tânăr pilot din Campionatul Naţional de Raliuri, după ce acesta a reuşit să parcurgă fără probleme toate cele 11 probe speciale ale Raliului Aradului. Juniorul italian face parte din Napoca Rally Academy şi l-a avut în dreapta pe Lucio Baggio, fostul copilot al tatălui lui Simone, Marco Tempestini.

"Mi-a plăcut mult, m-am simţit bine, m-am distrat bine şi sunt mulţumit că am ajuns la sosire. Am avut doar o pană de cauciuc pe PS 10, dar am schimbat roata. În afară de asta, totul a fost OK. Este total diferit de ceea ce se întâmplă în Campionatul de Slalom Paralel, dar după prima probă m-am regăsit, mă simţeam bine şi pot spune că îmi place mult", a declarat Simone după încheierea raliului.

Simone Tempestini este liderul la zi al clasamentului juniorilor din Campionatul de Slalom Paralel al României, clasându-se în acest moment pe locul al doilea la general în aceeaşi competiţie.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru