Skoda a produs 2 milioane de transmisii DSG cu șapte trepte în cadrul fabricii din Vrchlabi: cehii asamblează zilnic 2.200 de unități

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 31.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Uzina Skoda din Vrchlabi a ajuns la o nouă bornă: 2 milioane de transmisii DSG cu șapte trepte au fost produse din 2012 și până astăzi.

Skoda asamblează trei tipuri de transmisii în uzinele din Mlada Boleslav și Vrchlabi. La finalul lunii octombrie, constructorul ceh a anunțat că au fost produse peste 10 milioane de cutii de viteze în cele două uzine.

Acum, fabrica din Vrchlabi a ajuns la o nouă bornă: 2 milioane de transmisii DSG DQ 200 asamblate din 2012 și până astăzi. În prezent, uzina cehilor este capabilă să producă 2.200 de transmisii DQ 200 pe zi.

Așa cum știți, cutia DSG cu șapte trepte este utlizată atât pe modelele produse de Skoda, cât și pe unitățile din cadrul Grupului Volkswagen.

În cadrul uzinei din Vrchlabi sunt angrenați aproximativ 1.000 de muncitori, iar cehii dispun de cele mai noi tehnologii de producție. Oficialii Grupului Volkswagen spun că în ultimii cinci ani au fost realizate investiții de circa 250 de milioane de dolari în fabricile care se ocupă de asamblarea transmisiei DQ 200.

Comentarii (1)

  • hazard
    din care cam tot atatea se defecteaza in garantie, dar mai sunt si ghinionisti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru