Feedback

SsangYong

Marti, 05 Martie | GENEVA 2019

SsangYong a prezentat noua generație Korando: design nou, motor pe benzină de 163 CP și un pachet consistent de sisteme de siguranță

SsangYong Korando a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul producătorului sud-coreean primește o mulțime de tehnologii de siguranță, un interior cu accesorii moderne și motorizări diesel și benzină.
Marti, 26 Februarie | GENEVA 2019

Informații despre viitoarea generație SsangYong Korando: motor nou de 1.5 litri și intrumentar digital de bord cu diagonala de 9 inch

SsangYong a publicat informații noi referitoare la viitorul Korando. SUV-ul constructorului asiatic va putea fi comandat cu un nou motor pe benzină de 1.5 litri. Totodată, oficialii companiei anunță că în scurt timp, gama Korando va primi și o versiune electrică.
Luni, 18 Februarie | Modele noi

Primele imagini cu viitoarea generație SsangYong Korando: SUV-ul producătorului sud-coreean va fi expus în premieră la Geneva

SsangYong Korando vine cu un design nou, cu un interior mult îmbunătățit și cu tehnologii moderne de asistență. Debutul oficial va avea loc la Geneva în 5 martie.
Miercuri, 30 Ianuarie | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul SsangYong Korando: noua generație a SUV-ului asiatic debutează la Geneva

SsangYong a publicat primul teaser cu viitorul SUV Korando, model pe care îl vom vedea în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Joi, 05 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Ssangyong pregătește primul model “electrificat” din gamă: noul SUV Korando va fi inspirat de e-SIV, conceptul electric cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometri

Ssangyong se pregătește să lanseze noua generație a SUV-ului Korando, a cărui apariție pe piață este așteptată în 2019. Noul Korando ar urma să fie și primul model electric din gama sud-coreenilor, având ca inspirație conceptul e-SIV cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometric.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Ssangyong e-SIV: conceptul anunță un SUV electric cu 190 CP și autonomie de 450 de kilometri

Ssangyong a dezvăluit conceptul e-SIV care prefațează lansarea unui SUV electric cu 190 de cai putere și o autonomie de până la 450 de kilometri.
Joi, 03 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Ssangyong XLV-Air Concept anunță o viitoare versiune cu șapte locuri a modelului Tivoli

Ssangyong aduce la Frankfurt două concepte noi: XLV-Air, un model ce anunță o viitoare versiune de serie a modelului Tivoli cu șapte locuri și XAV-Adventure, o interpretare nouă a modelului Korando.
Marti, 09 Iunie 2015 | Industrie

Ssangyong își va schimba numele în 2017

Marca Ssangyong va trece printr-un rebranding serios, care va fi finalizat în 2017 prin eliminarea acestui nume din piața auto. Gama Ssangyong va fi vândută, din acel moment, sub altă siglă.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | General

Duelurile zilei în Autovot 2015: Mercedes CLS vs. BMW Seria 4 Gran Coupe şi Ford Focus facelift vs. Ssangyong Korando facelift

A doua zi de dueluri în Autovot 2015 pune faţă în faţă la cele două categorii de vot patru maşini foarte interesante. La Categoria Premium, Mercedes-Benz CLS se luptă pentru turul următor cu BMW Seria 4 Gran Coupe, în timp ce Ford Focus facelift vrea să treacă de Ssangyong Korando.
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | GENEVA 2015

Ssangyong Tivoli - noi imagini şi informaţii cu viitorul rival al lui Nissan Juke

Ssangyong a lansat deja noul Tivoli pe piaţa din Coreea de Sud. Crossover-ul va ajunge şi pe piaţa din Europa spre sfârşitul acestui an, pentru a se duela cu Nissan Juke
Vineri, 26 Decembrie 2014 | Modele noi

Ssangyong Tivoli - primele imagini cu noul SUV asiatic

Ssangyong a publicat câteva imagini cu noul model din gama sa. Numit Tivoli, noul SUV de dimensiuni mici va fi lansat în Europa la jumătatea anului 2015 și va intra în competiție directă cu Nissan Juke și Renault Captur.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Ssangyong XIV-Air şi XIV-Adventure, două concepte care pavează drumul pentru un viitor rival al lui Nissan Juke

Ssangyong a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Paris două concepte care anunţă viitorul SUV de clasă mică, rival pentru Nissan Juke. Conceptele se numesc XIV-Air şi XIV-Adventure şi anunţă o maşină cu două feţe.
Marti, 15 Iulie 2014 | Industrie

SsangYong anunţă o creştere a vânzărilor de 7% în prima jumătate a anului curent

Coreenii de la SsangYong se bucură de o nouă creştere a vânzărilor după ce au reuşit să fie pe un trend ascendent în 2013. În prima jumătate a anului curent, SsangYong a vândut cu 7% mai multe maşini faţă de primele şase luni ale anului trecut.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Noutăţile din Coreea de Sud vin de la Kia, Hyundai şi SsangYong

Industria auto din Coreea de Sud a fost reprezentată la Geneva de trei nume care au deja rezonanţă în România: Hyundai, Kia şi SsangYong. Premierele lor mondiale sunt reprezentate de un vehicul electric de serie şi de două concepte futuriste.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Ssangyong XLV Concept ne arată direcţia de design pentru marca coreeană

Ssangyong prezintă la Geneva un SUV concept cu şapte locuri numit XLV. Conceptul ne arată noul limbaj de design al constructorului corean şi anunţă un viitor model de serie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 10 Februarie 2014 | Intern

Preţuri SsangYong Korando facelift în România: start de la 19.290 euro

Importatorul SsangYong în România a publicat preţurile noului Korando facelift. SUV-ul pleacă de la 19.290 euro cu TVA inclus, preţ de listă, dar vine cu o ofertă de lansare de 18.490 euro.
Luni, 16 Decembrie 2013 | Industrie

Ssangyong va inaugura un centru de testare şi dezvoltare în Europa

SsangYong va inaugura în 2014 un centru de testare şi dezvoltare în Regatul Unit. Este primul centru de acest gen pentru marca deţinută de Mahindra & Mahindra.
Miercuri, 09 Octombrie 2013 | Modele noi

Ssangyong lansează la Geneva un viitor rival pentru Nissan Juke

Ssangyong promite fanilor săi că va oferi un produs competitiv pentru segmentul SUV-urilor mici. El va fi anticipat de un concept prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 11 Iunie 2013 | Intern

Ssangyong are un nou importator în România

Wallis Automotive Europe Ltd. este noul importator exclusiv al mărcii Ssangyong în România. Pentru moment, marca are doi concensionari autorizaţi - Auto Cobălcescu în Bucureşti şi Expocar Trade în Constanţa.
Marti, 26 Martie 2013 | Concepte

Ssangyong LIV-1 - primele imagini oficiale ale SUV-ului concept

Ssangyong a publicat astăzi primele imagini ale noului LIV-1, conceptul pe care îl va expune la finalul acestei săptămâni, cu ocazia Salonului Auto de la Seoul. Conceptul reprezintă un SUV cu 7 locuri, ce ar urma să se poziţioneze între Rexton şi Rodius.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru