Baterii electrice

Joi, 06 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

BMW va mări producția la uzina din Dingolfing: nemții vor mai multe motoare și baterii pentru mașini electrice

BMW a anunțat creșterea producției la uzina germană din Dingolfing, deoarece își dorește mai multe componente pentru mașini electrice. Astfel, producția de baterii se va dubla, iar cea pentru motoare electrice va crește “semnificativ”.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Volvo cumpără baterii pentru mașini electrice din Asia: CATL și LG Chem, furnizori pe 10 ani pentru brandurile Volvo și Polestar

Grupul Volvo a semnat contracte pe termen lung pentru asigurarea bateriilor necesare în producția viitoarelor mașini electrice. În următorii 10 ani, CATL (China) și LG Chem (Coreea de Sud) vor furniza baterii pentru modelele electrice care vor fi lansate de brandurile Volvo și Polestar.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla negociază cu chinezii: constructorul vrea un nou furnizor de baterii pentru noua fabrică de mașini electrice din Shanghai

Tesla a semnat un acord preliminar cu compania chineză Tianjin Lishen pentru furnizarea de baterii în cadrul noii fabrici de mașini electrice pe care o construiește la Shanghai. Astfel, Tesla vrea să-și reducă dependența față de Panasonic, unicul său furnizor.
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen are un nou furnizor de baterii pentru mașinile electrice: contract cu sud-coreenii de la SK Innovation

Volkswagen a semnat un contract cu sud-coreenii de la SK Innovation (SKI) prin care asiaticii vor furniza baterii pentru mașinile electrice din grupul german. Bateriile SKI vor fi folosite preponderent în America de Nord, dar și într-o mică proporție pentru producția de vehicule electrice din Europa.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Tehnologie

Continental a lansat un sistem de încărcare “universală” pentru mașinile electrice: tehnologia permite conectarea la orice fel de priză existentă pe piață

Încărcarea “universală” este o tehnologie nouă prezentată de Continental, prin care mașinile electrice se pot conecta la orice priză, fie că este AC sau DC.
Joi, 09 Noiembrie 2017 | Industrie

Au pus bani deoparte: Toyota vrea să investească aproape un miliard de dolari în tehnologii autonome și baterii electrice

Toyota a făcut economii de 879 de milioane de dolari în ultimele șase luni și vrea să folosească banii pentru investiții în tehnologii autonome și baterii electrice.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Tehnologia computerelor cuantice: Volkswagen vrea să dezvolte bateriile pentru mașinile electrice printr-un parteneriat cu Google

Volkswagen a anunțat un parteneriat cu Google prin care vrea să dezvolte tehnologia bateriilor electrice cu ajutorul computerului cuantic al americanilor.
Vineri, 06 Octombrie 2017 | Tehnologie

Ideile lui Elon Musk: “Putem să reconstruim rețeaua electrică din Puerto Rico cu baterii și panouri Tesla”

Elon Musk propune ca Tesla să reconstruiască întreaga rețea electrică din Puerto Rico cu ajutorul bateriilor și panourilor solare furnizate de compania sa.
Miercuri, 04 Octombrie 2017 | Industrie

Îngrijorați că Europa nu ține pasul cu China: Comisia Europeană convoacă industria auto la un summit al mașinilor electrice

Cei mai importanți producători și furnizori din industria auto au fost invitați de Comisia Europeană să participe săptămâna viitoare la un summit al mașinilor electrice.
Marti, 26 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Lexus pune degetul pe rană: “Nu există prea mulți clienți care să accepte actualele mașini electrice”

Actuala tehnologie a bateriilor pentru mașinile electrice “nu va fi acceptată de prea mulți clienți”, afirmă cei de la Lexus prin vocea vicepreședintelui său executiv.

Tag-uri similare

masini electrice, Lexus, baterii electrice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru