Dan Akerson

Joi, 19 Februarie 2015 | Autoipoteze

Compania Apple a fost chemată în instanţă de un producător de baterii pentru vehicule electrice

A123 Systems, un furnizor din China specializat în acumulatori pentru vehiculele electrice, a chemat în instanţă compania americană Apple pentru recrutări agresive de angajaţi.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Industrie

Şeful Opel: "Vreau să schimbăm poziţionarea noastră pe piaţă"

Karl-Thomas Neumann, CEO-ul Opel, a anunţat dorinţa sa de a repoziţiona marca Opel pe piaţă în vederea evitării suprapunerii cu fraţii de concern de la Chevrolet.
Joi, 26 Septembrie 2013 | Modele noi

Şeful GM: "Cadillac se va lupta cu Tesla"

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, consideră că ar trebui să dezvolte un rival pentru Tesla Model S sub sigla Cadillac. Totodată, şeful GM consideră că Tesla este o ameninţare pentru companiile tradiţionale.
Joi, 25 Iulie 2013 | Industrie

GM se teme de Tesla Motors: "Poate produce deranj dacă nu suntem atenţi"

"Tesla poate fi un element perturbator dacă nu îi acordăm atenţie". Acesta este crezul CEO-ului General Motors, Dan Akerson, care a construit o echipă dedicată analizei acţiunilor Tesla.
Marti, 25 Iunie 2013 | Industrie

Şeful GM: ”Mi-aş dori să le văd pe Adam şi Cascada în showroom-urile din SUA”

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, a declarat că ar dori să vândă modelele Adam şi Cascada şi pe piaţa din SUA, în cadrul reprezentanţelor Buick.
Miercuri, 19 Iunie 2013 | Industrie

Şeful General Motors: ”Nu intenţionăm să investim mai mult în PSA”

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, a declarat că nu plănuieşte investiţii suplimentare în concernul PSA Peugeot-Citroen, partenerul său european.
Joi, 11 Aprilie 2013 | Industrie

General Motors va investi patru miliarde de euro în Opel până în 2016

Concernul General Motors a anunţat că va investi patru miliarde de euro în viitorul mărcii Opel. Investiţia va fi realizată treptat, urmând să fie finalizată până în 2016.
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Industrie

GM: "Un război cu Coreea de Nord ne-ar afecta serios producţia"

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, a declarat că este îngrijorat de situaţia din Coreea de Nord, deoarece un eventual război cu aceştia ar afecta cinci fabrici ale concernului american.
Luni, 22 Octombrie 2012 | Modele noi

Opel Cascada ar putea fi comercializat şi pe piaţa din SUA

Dan Akerson,CEO-ul General Motors, este interesat de comercializarea lui Opel Cascada pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Modelul ar putea fi comercializat sub sigla Buick.
Vineri, 10 August 2012 | Tehnologie

GM speră să obţină 320 de km autonomie pentru modelele sale electrice

GM şi Envia lucrează la un nou tip de baterie litiu-ion, capabil să înmagazineze mai multă energie şi să garanteze o autonomie pur electrică de aproximativ 320 de kilometri.
Vineri, 13 Iulie 2012 | Industrie

Opel şi GM Europe au un nou preşedinte - Steve Girsky

Karl-Friedrich Stracke a renunţat la şefia GM Europe şi a mărcii Opel după şase luni în această funcţie. În locul său a fost numit Steve Girsky, care îl va înlocui până la desemnarea unui alt lider.
Vineri, 25 Noiembrie 2011 | Industrie

Opel are un nou şef: Stephen Girsky

În timp ce Nick Reilly se pregăteşte de pensionare, Adam Opel AG tocmai a primit un nou CEO. Vorbim despre Stephen Girsky, fost vicepreşedinte al General Motors.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Noiembrie 2011 | Industrie

Şeful GM: Restructurarea Opel trebuie accelerată

Dan Akerson, şeful General Motors, le-a vorbit americanilor despre situaţia diviziei din Europa a companiei din Detroit. Ramura europeană va trece printr-o restructurare pentru a-şi rezolva problemele de profitabilitate.
Miercuri, 28 Septembrie 2011 | Industrie

Dan Akerson: "GM este profitabil în Europa"

Dan Akerson, şeful General Motors, anunţă veşti bune în privinţa diviziei europene a companiei: GM Europe este profitabil. Mai mult decât atât, compania a ajuns la acest nivel în timp ce Opel se află într-un proces de restructurare.
Joi, 11 August 2011 | Industrie

Şeful GM vrea să producă modele Chevrolet în Europa

Dan Akerson, şeful General Motors, consideră că este esenţial pentru Chevrolet să producă automobile şi în Europa pentru a-şi creşte vânzările pe piaţa respectivă.
Vineri, 13 Mai 2011 | Economic

CEO-ul General Motors a cumpărat acţiuni în valoare de un milion de dolari

Dan Akerson a investit 939.000 de dolari în 30.000 de acţiuni General Motors. Directorul executiv deţine în prezent un portofoliu de 50.000 de acţiuni General Motors.

Tag-uri similare

GM, General Motors, Dan Akerson
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru