Proteste

Duminica, 01 Septembrie 2019 | O lume nebuna

Probleme la Salonul Auto de la Frankfurt: amenințări cu proteste masive împotriva industriei auto

Salonul Auto de la Frankfurt care va avea loc în luna septembrie este amenințat cu proteste masive de un grup radical care a vandalizat deja peste 40 de mașini premium parcate la periferia orașului.
Luni, 04 Februarie 2019 | Industrie

Nemții au ieșit în stradă după interzicerea motoarelor diesel vechi: “Zeci de mii de oameni sunt afectați, nu ne permitem o mașină nouă”

Câteva sute de oameni au protestat în weekend pe străzile din Stuttgart, în urma deciziei de interzicere a motoarelor diesel vechi. De la 1 ianuarie, doar mașinile diesel Euro 5 și mai noi au voie să circule în Stuttgart, iar zeci de mii de nemți spun că nu au bani să-și cumpere o mașină nouă.
Marti, 04 Decembrie 2018 | Industrie

Protestele au dat roade în Franța: guvernul va suspenda majorarea taxei pe carburanți

Guvernul francez se pregătește să anunțe suspendarea creșterii taxei pe carburanți în urma protestelor violente din ultimele zile, cu sute de răniți și arestați, potrivit unor surse guvernamentale citate de Reuters.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Industrie

Negocieri eșuate între sindicate și constructori: muncitorii de la BMW, Mercedes, Volkswagen și Opel amenință cu întreruperea producției pentru 24 ore

Cel mai mare sindicat din Germania amenință cu grevă și întreruperea producției pentru 24 de ore la fabricile BMW, Mercedes, Volkswagen și Opel, după eșuarea negocierilor privind creșterea salariilor muncitorilor și introducerea unui program mai flexibil de muncă.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Industrie

Angajații Opel intră și ei în greva din Germania: nemulțumiți de salarii mai sunt muncitorii de la BMW, Audi și Mercedes

Peste 8.000 de angajați Opel s-au alăturat grevelor din Germania, nemulțumiți de nivelul salariilor, după ce muncitorii BMW, Audi și Mercedes au început și ei protestele.
Joi, 11 Octombrie 2012 | PARIS 2012

Franţa: 1.000 de salariaţi PSA au protestat la Salonul Auto de la Paris

Circa 1.000 de salariaţi ai PSA Peugeot-Citroen au protestat în faţa intrării în complexul care găzduieşte Salonul Auto de la Paris. Aceştia s-au luptat cu forţele de ordine şi au fost îndepărtaţi cu forţa.
Luni, 02 Aprilie 2012 | Formula 1

Protestele de stradă iau amploare în Bahrain

Împuşcarea unui tânăr de 22 de ani a generat ample proteste de stradă în Bahrain cu numai trei săptămâni înaintea cursei de Formula 1.
Luni, 18 Octombrie 2010 | PARIS 2010

PARIS 2010: Mai puţini vizitatori faţă de ediţia din 2008

Organizatorii Salonului Auto de la Paris au anunţat că ediţia din acest an a avut un număr mai scăzut de vizitatori decât cea din 2008 din pricina protestelor transportatorilor din Franţa.
Joi, 19 August 2010 | Industrie

Unul din trei angajaţi Saab concediaţi refuză să se întoarcă la locul de muncă

La apelul de întoarcere la fabrica Saab din Trollhattan pe vechile lor posturi au răspuns doar 30% din angajaţii concediaţi anul trecut. Fabrica lucrează acum la capacitatea maximă de producţie a unicului schimb.

Tag-uri similare

Saab, concedieri, fabrica Saab, proteste, angajati Saab
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru