Rompetrol

Marti, 14 Decembrie 2021 | Intern

Rompetrol își extinde rețeaua de stații de încărcare rapidă. Alimentarea nu va mai fi gratuită

Rompetrol își va extinde rețeaua de stații de încărcare rapidă în România. Câteva dintre stații vor fi amplasate și pe autostrăzi, iar încărcarea nu va mai fi gratuită.
Luni, 19 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transfăgărășan, cea mai frumoasă șosea din lume și regina balului

A fost construit cu sacrificii enorme și a fost pus pe harta lumii de prezentatorul emisiunii britanice Top Gear. Transfăgărășan a devenit un Mecca al tuturor celor care cred în plăcerea de a conduce. Prin urmare, caravana Romanian Roads by Michelin nu putea să-l ocolească.
Miercuri, 14 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transalpina, drumul dintre nori

Doamnelor, domnilor, a șasea zi a #RomanianRoads by Michelin ne-a adus față în față cu una dintre cele mai celebre șosele din țară: Transalpina. Dacă americanii au Pikes Peak, noi ne putem mândri oricând cu drumul care ajunge la 2.145 de metri și care traversează Munții Parâng.
Luni, 12 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Defileul Deda-Toplița și croitoria șoselelor memorabile

Nu ne pricepem la autostrăzi. Asta e clar. Avem însă un croitor fantastic atunci când vine vorba de limbi de asfalt spectaculoase: natura. Cele șapte mașini sportive au traversat azi defileul Deda-Toplița, o probă din Raliul Harghitei, precum și un drum descoperit în turul #ElectricRomânia.
Marti, 30 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: cele 7 mașini sportive cu care vom vizita cele mai frumoase șosele din țară vor fi alimentate cu carburanți Efix de la Rompetrol

#RomanianRoads by Michelin, proiectul în care vizităm cele mai frumoase șosele din România, este susținut de Rompetrol. Cele 7 mașini sportive vor fi alimentate cu carburanți din gama Efix.
Marti, 19 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Încă 70 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în benzinăriile din România: investiție de 100 milioane dolari de la Rompetrol

Rompetrol va construi 70 de benzinării noi în România, toate cu stații de încărcare pentru maşinile electrice, în următorii 3 ani. Investiția se ridică la un total de 100 de milioane de dolari, au anunțat oficialii companiei.
Vineri, 26 Mai 2017 | Intern

Rompetrol deschide prima benzinărie cu stație de încărcare pentru mașini electrice. Rețeaua va avea 8 stații în 2017

Rompetrol a inaugurat pe Șoseaua Chitila din București prima benzinărie care include stație de încărcare rapidă pentru mașini electrice. Până la sfârșitul anului vor mai apărea 7 astfel de puncte de încărcare.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Intern

Consiliul Concurenţei amendează companiile petroliere din România cu 205 milioane de euro

În urma unei investigaţii vizând piaţa carburanţilor din ţară, Consiliul Concurenţei a anunţat că va amenda companiile petroliere importante din România cu 3% din cifra de afaceri.
Luni, 02 August 2010 | Intern

Rompetrol: "Motorina ar putea ajunge la 6.6 lei litrul în 2011"

Vicepreşedintele Rompetrol estimează că motorina ar putea ajunge chiar la 6.6 lei litrul dacă barilul de petrol va urca la 150 de dolari. Săptămâna trecută, barilul de petrol costa 77 de dolari, iar preţul motorinei eFix era de 4.75 RON pe litru.

Tag-uri similare

motorina, preturi carburanti, rompetrol, pret motorina rompetrol, cotatii baril petrol
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru