Skoda Kodiaq

Joi, 18 Ianuarie | Industrie

Noua Skoda Kodiaq a intrat în producție

Noua generație Skoda Kodiaq a intrat oficial în producție. SUV-ul cehilor este produs în Cehia, la uzina de la Kvasiny.
Miercuri, 04 Octombrie 2023 | Modele noi

Am văzut pe viu noua Skoda Kodiaq: 5 lucruri despre cel mai mare SUV al cehilor+VIDEO

Automarket a călătorit la Berlin pentru a face cunoștință cu noua generație Skoda Kodiaq. Ți-am pregătit 5 lucruri esențiale despre cel mai mare SUV din portofoliul cehilor și, așa cum te-am obișnuit, un video în care poți să îl admiri din toate unghiurile.
Miercuri, 27 Septembrie 2023 | Modele noi

Schițe oficiale noi cu viitoarea Skoda Kodiaq. Debutul, la începutul lui octombrie

Skoda a publicat câteva schițe oficiale noi cu cea de-a doua generație a SUV-ului Kodiaq. Noul model urmează să fie lansat oficial în doar câteva zile.
Miercuri, 28 Iunie 2023 | Modele noi

EXCLUSIV: Am condus noua generație Skoda Kodiaq sub camuflaj

Chiar dacă mai durează încă 4 luni până când vom vedea noul Kodiaq, noi l-am condus deja în cadrul unui eveniment secret. Am testat cum se simt 3 versiuni, două dieseluri și o benzină.
Luni, 26 Iunie 2023 | Modele noi

Noi detalii despre noul Skoda Kodiaq: versiune PHEV cu autonomie de 100 de kilometri

Skoda a dezvăluit o serie de detalii noi despre cea de-a doua generație a SUV-ului său de dimensiuni mari, Kodiaq. Noul va model aduce un design nou și mai mult spațiu la interior, precum și o nouă versiune cu motorizare PHEV, în premieră pentru Kodiaq.
Marti, 30 Martie 2021 | Industrie

Primele schițe cu Skoda Kodiaq facelift: prezentare în 13 aprilie

Skoda a publicat primele schițe oficiale cu viitorul Kodiaq facelift, a cărui prezentare va avea loc în data de 13 aprilie. SUV-ul a debutat în gama cehilor în 2016.
Luni, 22 Martie 2021 | Industrie

Sărbătoare la Skoda: SUV-ul Kodiaq a ajuns la 600.000 de clienți în mai puțin de 5 ani

Skoda Kodiaq, primul SUV din istoria producătorului ceh, a fost comercializat în 600.000 de exemplare în mai puțin de cinci ani. Acest model este asamblat în patru țări, inclusiv China și India.
Vineri, 30 Octombrie 2020 | Industrie

Raport la final de septembrie: Skoda a livrat aproape 722.000 de mașini în primele nouă luni, în scădere cu 21%

La finalul primelor trei trimestre, Skoda raportează livrări de 721.900 de exemplare, în scădere cu 21% comparativ cu același interval din 2019. Octavia rămâne modelul favorit al publicului cu 189.400 de unități livrate între ianuarie și septembrie.
Marti, 30 Iunie 2020 | Modele noi

Skoda Karoq, Kodiaq și Superb primesc îmbunătățiri: o nouă versiune pentru sistemul de infotainment și porturi USB-C

Skoda Karoq, Kodiaq și Superb primesc un nou sistem de infotainment care include asistentul vocal Laura, tehnologia wireless SmartLink sau posibilitatea de a personaliza setările. În plus, cele trei modele au porturi USB-C.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | General

Îmbunătățiri pentru aproape toate modelele din portofoliul Skoda: motorizări Euro 6d cu până la 280 CP și sisteme noi de asistență

Cu excepția modelelor Octavia și Citigo-e iV, modelele aflate în gama Skoda vor primi în această vară o serie de îmbunătățiri. Conform oficialilor producătorului ceh, toate motorizările disponibile vor respecta normele de poluare Euro 6d, iar gama de sisteme de asistență va fi extinsă.
Vineri, 16 August 2019 | Industrie

Livrările Skoda au crescut în luna iulie cu 3.1%: SUV-ul Kodiaq ajunge în topul preferințelor clienților mărcii

Skoda a livrat peste 102.000 de unități în luna iulie, în creștere cu 3.1% față de perioada similară din 2018. Cu toate acestea, pe piața din China, cehii obțin rezultate în scădere.
Marti, 06 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Skoda Kodiaq RS se prezintă

De la #RomanianRoads by Michelin nu putea lipsi un SUV, cel mai popular segment de pe piață din acest moment. Iar pentru ca lucrurile să fie cu adevărat interesante, l-am chemat la apel pe noul Kodiaq RS, primul SUV de performanță dezvoltat de Skoda.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Iulie 2019 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru SUV-urile din gama Skoda: Karoq și Kodiaq primesc amortizoare adaptive pentru versiunile cu roți motrice față și echipamente noi de siguranță

Skoda a operat o serie de modificări în gama de SUV-uri. Noile versiuni Kodiaq și Karoq vor putea fi echipate cu sistemul Side Assist, dar și cu amortizoare adaptive pe versiunile cu roți motrice față. În plus, Karoq primește o motorizare diesel de 190 CP.
Joi, 20 Iunie 2019 | Modele noi

Skoda pregătește un facelift pentru Kodiaq: varianta îmbunătățită a SUV-ului din Cehia va fi prezentată în 2020

Skoda Kodiaq va primi o serie de îmbunătățiri. Conform primelor informații, modelul va fi lansat în 2020 și va fi disponibil și într-o variantă plug-in hybrid.
Luni, 20 Mai 2019 | Economic

Livrările Skoda au scăzut în luna aprilie cu peste 10%: SUV-ul Karoq, singurul model din gama cehilor cu livrări în creștere

Skoda a încheiat luna aprilie cu o scădere de 10.5% în dreptul livrărilor. Cea mai importantă scădere a fost înregistrată pe piața din China (-40.8%). Singurul model cu livrări în creștere a fost SUV-ul Karoq (+19.8%).
Marti, 26 Martie 2019 | Concepte

Cum ar putea arăta o versiune pick-up pentru Skoda Kodiaq: 35 de studenți din Cehia își imaginează designul

35 de studenți din Cehia își exersează talentul la design prin realizarea unei versiuni pick-up pentru Skoda Kodiaq care va fi prezentată în luna iunie.
Joi, 14 Februarie 2019 | Economic

Skoda a livrat peste 100.000 de mașini în luna ianuarie: cehii încep anul în scădere

În ianuarie, Skoda a livrat 102.600 de mașini la nivel global, valoare în scădere cu 1.1% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Octavia rămâne cel mai popular model din gamă, însă Kodiaq și Karoq obțin performanțe din ce în ce mai bune.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Economic

Skoda în 2018: cehii au livrat peste 1.25 de milioane de mașini, în creștere cu 4.4%. Peste un sfert dintre acestea au ajuns în China

Anul 2018 a fost cel mai bun din istoria Skoda. La nivel global, constructorul ceh a livrat peste 1.25 de milioane de mașini, în creștere cu 4.4% față de 2017. Octavia rămâne cel mai popular model Skoda și în anul care tocmai s-a încheiat, dar SUV-ul Kodiaq a jucat un rol important în gamă.
Marti, 11 Decembrie 2018 | Intern

SUV-ul de performanță Skoda Kodiaq RS are prețuri pentru România: start de la 43.700 de euro

Skoda Kodiaq RS poate fi comandat și în România. SUV-ul de performanță echipat cu motorul diesel de 240 CP are un preț de pornire de 43.656 de euro pentru varianta cu 5 locuri.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Industrie

Skoda a atins deja pragul de un milion de vehicule produse în 2018: cehii se îndreaptă către un nou record

Un exemplar Skoda Fabia vopsit în culoarea Moon White este mașina cu numărul 1.000.000 produsă de constructorul ceh în acest an. Este pentru prima dată când această bornă a fost atinsă într-un interval atât de scurt.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Kodiaq, Kodiaq, SUV Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru