Skoda octavia facelift

Marti, 09 Aprilie | Industrie

Noua Skoda Octavia facelift a intrat în producție

Skoda a anunțat oficial că a dat startul producției noii Octavia facelift la uzina de la Mlada Boleslav, din Cehia. În a doua jumătate a anului, producția noului model va fi mutată în alt oraș din această țară.
Miercuri, 14 Februarie | Modele noi

Noua Skoda Octavia facelift: display central de 13 inch și ChatGPT

Constructorul din Mlada Boleslav a publicat primele imagini și informații despre noua Octavia facelift. Pentru prima oară, modelul ceh poate fi echipat cu un display central de 13 inch, iar asistentul virtual cu inteligență artificială ChatGPT este integrat în sistemul multimedia.
Marti, 06 Februarie | Industrie

Schițe de design cu viitoarea Skoda Octavia facelift

Constructorul din Mlada Boleslav a publicat o serie de schițe de design cu noua Octavia facelift. Debutul este programat pentru data de 14 februarie.
Miercuri, 03 Ianuarie | Modele noi

Prima imagine oficială cu noua Skoda Octavia facelift

Skoda a publicat prima imagine oficială cu noua Octavia facelift. Totodată, aflăm că noua versiune actualizată a compactei cehe va fi lansată în februarie.
Miercuri, 03 Mai 2017 | Industrie

O nouă aniversare pentru Skoda: cehii au produs 1.5 milioane de unități ale celei de-a treia generații Octavia

A treia generație Skoda Octavia a atins deja pragul de 1.5 milioane de unități produse, iar cel mai bine vândut model al constructorului a depășit deja 5 milioane de unități scoase de pe banda de producție de la lansarea din 1996.
Vineri, 10 Februarie 2017 | General

Skoda Octavia facelift va primi noul motor pe benzină de 1.5 litri utilizat de Volkswagen Golf 7 facelift

Skoda Octavia facelift va primi în acest an și noul motor pe benzină TSI Evo de 1.5 litri, care a fost introdus pe Golf 7 facelift și în cazul căruia generează 150 de cai putere.
Miercuri, 08 Februarie 2017 | General

Momentul adevărului: controversatul Skoda Octavia facelift a intrat în producție

Skoda Octavia facelift a intrat în producție la fabrica de la Mlada Moleslav după numeroasele controverse apărute cu privire la designul acestuia.
Luni, 23 Ianuarie 2017 | Intern

Controversatul facelift pentru Skoda Octavia are prețuri în România: start de la 15.600 de euro

Skoda Octavia facelift primește un design frontal intens discutat, dar și o îmbunătățire serioasă a pachetului tehnologic. Modelul ceh pune la dispoziția clienților 7 motorizări împărțite între patru niveluri de echipare.
Miercuri, 11 Ianuarie 2017 | Modele noi

Tot ce trebuie să știi despre noua Skoda Octavia facelift și versiunile sale

Skoda a detaliat toate modificările aduse noii Octavia facelift. Modelul a fost expus alături de toate variantele sale în cadrul unui eveniment desfășurat la Viena.
Joi, 15 Decembrie 2016 | Tehnologie

Detalii despre tehnologiile de pe Skoda Octavia facelift: frânare automată de urgenţă pentru pietoni şi serviciu online Connect

Skoda Octavia facelift este echipată cu tehnologii precum sistem de frânare automată de urgenţă pentru pietoni şi un nou serviciu online mobil cu numeroase funcţii înglobate sub numele Skoda Connect.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | Modele noi

UPDATE FOTO + VIDEO: Imagini noi cu Skoda Octavia facelift, cea mai vândută mașină străină în România

Skoda Octavia beneficiază acum de blocuri optice duble LED, o bară de protecţie redesenată şi un ecran de 9.2 inch la interior, iar opţional poţi alege un pachet de siguranţă asemănător cu cel de pe Superb.
Sambata, 27 August 2016 | Modele noi

După lansarea lui Kodiaq, Skoda revine la modelul său de suflet: faceliftul lui Octavia se lansează în 2017

După lansarea SUV-ului Kodiaq, Skoda pregătește un facelift și pentru Octavia. Acesta ar urma să-i aducă sedanului o față asemănătoare cu cea a lui Kodiaq și mai multă tehnologie.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Octavia, Skoda Kodiaq, skoda octavia facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru