SUV SsangYong

Luni, 26 Iulie 2021 | Concepte

Primele schițe de design ale viitorului SUV SsangYong

SsangYong a publicat primele schițe de design ale viitorului său SUV, cunoscut, momentan, sub denumirea X200. Potrivit constructorului asiatic, acesta va avea un sistem de propulsie prietenos cu mediul înconjurător.
Luni, 11 Mai 2020 | Modele noi

SsangYong Tivoli primește o motorizare nouă: 1.2 litri benzină cu trei cilindri și 128 de cai putere

SUV-ul SsangYong Tivoli va fi disponibil cu o motorizare turbo pe benzină de 1.2 litri. Propulsorul pregătit de constructorul asiatic are trei cilindri și dezvoltă 128 CP și 230 Nm.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

SsangYong a prezentat noua generație Korando: design nou, motor pe benzină de 163 CP și un pachet consistent de sisteme de siguranță

SsangYong Korando a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul producătorului sud-coreean primește o mulțime de tehnologii de siguranță, un interior cu accesorii moderne și motorizări diesel și benzină.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Informații despre viitoarea generație SsangYong Korando: motor nou de 1.5 litri și intrumentar digital de bord cu diagonala de 9 inch

SsangYong a publicat informații noi referitoare la viitorul Korando. SUV-ul constructorului asiatic va putea fi comandat cu un nou motor pe benzină de 1.5 litri. Totodată, oficialii companiei anunță că în scurt timp, gama Korando va primi și o versiune electrică.
Duminica, 07 Noiembrie 2010 | Modele noi

SsangYong ia cu asalt segmentul SUV-urilor în următorii ani

Sud-coreenii de la SsangYong vor să demonstreze de ce sunt cu adevărat capabili în segmentul SUV-urilor şi plănuiesc ca în următorii trei ani să lanseze două modele noi în această clasă .

Tag-uri similare

SsangYong, Mahindra, SSangYong Rexton, SUV SsangYong, crossover SsangYong, SsangYong Kyron, SsangYong Musso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru