Volkswagen Golf 8

Miercuri, 24 Ianuarie | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Volkswagen Golf 8 facelift

Volkswagen a dezvăluit faceliftul actualei generații Golf. Multe modificări estetice la exterior și ecrane mai mari la interior. Citiți despre toate modificările în articolul nostru.
Joi, 01 Aprilie 2021 | Automarket Info

AUTOMARKET INFO: Comparație între Volkswagen Golf și Peugeot 308

Am pregătit o comparație strânsă între două modele compacte de succes. Volkswagen Golf este recunoscut drept etalonul segmentului. Unul dintre rivalii modelului german, Peugeot 308, a primit în urmă cu câteva săptămâni o nouă generație. Așa s-a născut un nou colaj Automarket Info.
Miercuri, 13 Ianuarie 2021 | Economic

Volkswagen Golf a fost de neînvins și în 2020: cea mai vândută mașină din Europa și din Germania

Volkswagen anunță că Golf a fost cea mai vândută mașină în Europa și în Germania în 2020, chiar dacă a trecut printr-o importantă schimbare de generație.
Vineri, 31 Ianuarie 2020 | Intern

Prețuri Volkswagen Golf 8 în România: hatchback-ul compact pleacă de la 19.000 de euro

Volkswagen a publicat prețurile pentru România pentru noua generație Golf, care pleacă de la 19.000 de euro pentru versiunea de bază cu motor pe benzină de un litru și 110 cai putere.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Modele noi

Volkswagen Golf 8 se prezintă oficial: două versiuni hibride plug-in, variante mild-hybrid, dar și TDI-uri dezvoltate de la zero

Volkswagen a prezentat astăzi la Wolfsburg noua generație a bestseller-ului Golf. Noul Golf 8 vine cu un update tehnologic masiv și oferă o gamă de motorizări foarte interesantă.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Modele noi

Acesta este noul Volkswagen Golf: primele imagini cu modelul compact, "scăpate" pe internet înainte de prezentarea oficială

Noua generație Volkswagen Golf va fi lansată în cursul zilei de 24 octombrie, însă primele imagini au fost deja publicate pe internet. Modelul constructorului german are parte de modificări de design și de îmbunătățiri la interior.
Joi, 03 Octombrie 2019 | Modele noi

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în 24 octombrie: producția modelului de clasă compactă a debutat deja la uzina din Wolfsburg

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în 24 octombrie în cadrul unui eveniment special desfășurat în Wolfsburg. Viitorul model de clasă compactă va avea un design îmbunătățit și un interior mult mai modern.
Joi, 22 August 2019 | Industrie

Volkswagen își va schimba logo-ul în luna septembrie: primul model cu noua emblemă va fi Golf 8

Volkswagen va avea din luna septembrie un logo mai simplu și mai modern adaptat la noile tendințe din lumea digitală, iar acesta va fi introdus în premieră pe Golf 8.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul lui Volkswagen Golf 8: prezentarea oficială va avea loc în octombrie

Volkswagen a publicat prima imagine cu interiorul lui Golf 8. Acesta va beneficia de un design modern cu un ecran touch poziționat central care va fi integrat în panoul de instrumente. Prezentarea oficială va avea loc în luna octombrie la Wolsfburg.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Modele noi

Volkswagen Golf 8 va fi disponibil la vânzare de la sfârșitul lui februarie 2020

Volkswagen a confirmat că noua generație Golf va fi disponibilă la vânzare de la sfârșitul lui februarie 2020.
Vineri, 29 Martie 2019 | Industrie

Volkswagen Golf sărbătorește 45 de ani de la startul producției: compacta germană s-a vândut în peste 35 de milioane de unități

Primul Volkswagen Golf a ieșit de pe liniile de producție în 29 martie 1974. În cei 45 de ani care au trecut de atunci, compactă germană s-a vândut în peste 35 de milioane de unități la nivel global.
Joi, 14 Martie 2019 | Modele noi

Volkswagen amână startul vânzărilor pentru Golf 8 până în 2020. Presa germană susține că producătorul a întâmpinat defecțiuni tehnice

Volkswagen a anunțat că va amâna startul vânzărilor pentru Golf 8 până în 2020, însă a negat speculațiile din presa germană potrivit cărora a luat această decizie din cauza unor defecțiuni tehnice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Volkswagen Golf GTI: 300 CP și roți motrice față

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în prima parte a anului curent, iar voci apropiate companiei spun că variantă de performanță GTI ar urma să ofere circa 300 CP.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Modele noi

Primul teaser pentru Volkswagen Golf 8: forma caroseriei, dezvăluită în cadrul programului de lansări pentru 2019

Volkswagen a dezvăluit un teaser cu forma generală a caroseriei lui Golf 8 în cadrul unui eveniment în care a prezentat principalele lansări programate pentru anul viitor.
Luni, 03 Septembrie 2018 | Modele noi

Detalii noi despre Volkswagen Golf 8: hatchback-ul ar putea avea un interior complet digital și va aspira la clienții BMW, Audi și Mercedes

Volkswagen intenționează să ofere mai multe tehnologii și un interior digital pentru noua generație Golf pentru a câștiga o parte dintre clienții lui BMW și Mercedes, în timp ce versiunea break va fi abandonată, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 26 Aprilie 2018 | Modele noi

Viitoarea generație Volkswagen Golf va avea un sistem micro-hibrid la 48V: producția lui Golf 8 începe în iunie 2019

Volkswagen a anunțat că viitoarea generație Golf va integra un sistem micro-hibrid la 48V. Mulțumită acestei tehnologii, modelul de clasă compactă va avea un consum mai mic de carburant și emisii reduse.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Modele noi

Primele detalii despre Volkswagen Golf 8: "Va avea funcții autonome extinse și va fi conectat în permanență la internet"

Volkswagen susține că viitorul Golf 8 va avea funcții autonome extinse, va fi conectat în permanență la internet și va oferi sisteme de siguranță și conectivitate de referință pentru industria auto.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Modele noi

Producția lui Volkswagen Golf 8 începe în iunie 2019: prima schiță cu noua generație

Volkswagen a confirmat că producția lui Golf 8 va începe în iunie 2019 și va fi rezultatul unei investiții de 1.8 miliarde de euro. Germanii au prezentat și o primă schiță cu noua generație.
Marti, 19 Septembrie 2017 | Modele noi

Volkswagen Golf 8 se lansează în 2020: va fi urmat de modelul electric Volkswagen ID, care va costa cât versiunea diesel a compactei

A opta generație Volkswagen Golf va avea variantă plug-in hybrid și se va lansa în 2020 cu numai o lună înaintea modelului electric Volkswagen ID, care va avea un preț asemănător cu versiunea diesel a compactei.
Miercuri, 08 Februarie 2017 | Modele noi

Volkswagen începe să renunțe treptat la dieseluri: viitorul Golf Bluemotion va fi hibrid

Volkswagen vrea să reducă și mai mult emisiile și consumul modelului Golf. Motiv pentru care, viitoarea generație Golf Bluemotion va folosi un sistem de propulsie hibrid, nu un diesel.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen Golf 8, cutie automata 10 trepte, DSG 10 rapoarte, Volkswagen Golf cutie automata, Volkswagen Golf DSG
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru