Trei titluri mondiale în Formula 1 nu te fac mai înţelept: Hamilton visează să-şi întemeieze o familie pe Marte

de Daniel Popescu
Luni, 18.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a fost atât de impresionat de filmul Marţianul, încât a dezvăluit că şi-ar dori să-şi întemeieze o familie pe Planeta Roşie.

Mi-ar plăcea să merg în spaţiu. Tocmai am văzut Marţianul. Vreau cu adevărat să merg pe Marte.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Lewis Hamilton şi-a adjudecat în luna noiembrie al treilea titlu mondial în Formula 1, la capătul unui sezon în care coechipierul său Nico Rosberg nu a reuşit să ţină pasul cu şirul de victorii al britanicului.

Pilotul echipei Mercedes s-a remarcat însă pe parcursul ultimilor ani şi prin filosofia sa de viaţă mai puţin obişnuită. Singur de aproape un an după a patra despărţire de cântăreaţa Nicole Scherzinger, Hamilton a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Harper's Bazaar care sunt planurile sale de viitor. Impresionat de filmul Marţianul, britanicul susţine că şi-ar dori să viziteze Planeta Roşie.

"Mi-ar plăcea să merg în spaţiu. Tocmai am văzut Marţianul. Vreau cu adevărat să merg pe Marte", a explicat el.

Mă gândeam că aş putea lua cu mine o puicuiţă bună doar pentru a începe o familie acolo.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Marţianul spune povestea unui astronaut american care rămâne singur pe planetă după ce misiunea eşuează din cauza unei furtuni de nisip.
În prezent, cel mai probabil scenariu pentru o primă vizită umană pe Marte implică doar o călătorie dus, din cauza costurilor ridicate pe care le presupune o astfel de misiune.

Acest lucru nu pare însă să-l împiedice pe Hamilton, care a plusat prin dorinţa de a-şi întemeia o familie pe a patra planetă de la Soare. "Ei bine, nu există o călătorie de întoarcere, dar... Mă gândeam că aş putea lua cu mine o puicuiţă bună doar pentru a începe o familie acolo".

Visul lui Hamilton ar putea fi îndeplinit la un moment dat de Elon Musk, CEO-ul producătorului de maşini electrice Tesla, dar şi al companiei de aeronautica SpaceX. Ambiţia lui Musk este ca SpaceX să organizeze undeva în orizontul anului 2030 o primă călătorie spre Marte. "Aş vrea să mor pe Marte, dar nu la impact" este una dintre faimoasele sale declaraţii făcute în 2013.

Via Harper's Bazaar

Comentarii (7)

  • Carevoli
    totusi nu inteleg ....si te intreb : what's your Beef Daniel
    a visa totusi e pe moka .
    9 1
  • scamel
    hamilton a avut tangentza cu briatore ?
    6 2
  • Dacă Hamilton ar locui pe Marte, nu ar mai putea să se amuze pe seama circului ziaristic.
    7 0
  • @ LR

    Exact, pe plajele din Mexic cica lui Hamilton i se batea ochiul. Motivul? Daniel Popescu il tabloidizeaza intro fitzuica pe net... ce sa-i faci, din lipsa de actiune pe circuite...
    4 1
  • La ce freza facuta la boloboc are si machiat la greu... cred ca fug si martienii de el... :))
    6 3
  • Pokerstar
    50 dolari reali gratuiti la Pokerstars FARA DEPOSIT pe goo.gl/EV3rdS !!! (minim 18 ani)
    0 2
  • biliboc
    Ce nu face omul pentru reclama ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru