Uber își va extinde gama de servicii în România: "Vom include opțiuni pentru închirierea de mașini, biciclete și trotinete"

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Luni, 06.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Serviciul de ride-hailing Uber a dezvăluit că va introduce în aplicație opțiuni pentru închirierea de mașini, biciclete și trotinete prin care va deveni un "Amazon al mobilității urbane".

Uber intenționează să-și extindă radical serviciile pe care le oferă pe piața din România. Serviciul de ride-hailing a dezvăluit că va lansa în perioada următoare numeroase opțiuni suplimentare pentru clienți, printre care se numără posibilitatea de a închiria mașini, biciclete sau trotinete.

"Deși nu putem vorbi despre noi servicii viitoare în acest moment, pe termen mediu și lung intenționăm să includem și alte opțiuni în aplicație, cum ar fi biciclete electrice, trotinete electrice, transport public, taxi, servicii de închiriere de mașini sau de car sharing", menționează oficialii Uber.

Noile servicii de transport urban nu vor fi oferite direct de către Uber, ci de furnizori externi care vor fi integrați în aplicația Uber. Cu alte cuvinte, Uber va deveni o aplicație globală pentru diverse servicii de mobilitate urbană.

"În viitorul nu foarte îndepărtat, transportul urban se va baza în primul rând pe transportul în comun și, complementar, pe biciclete, servicii ca Uber, taxi, și alte variante de mobilitate digitale.

Noi vrem să le oferim pe toate în aplicaţia noastră și să devenim un Amazon al mobilității urbane", a precizat Alexandra Corolea, managerul de comunicare Uber pentru piața din Europa Centrală și de Est.

De altfel, clienții Uber din Germania, Spania și Portugalia au posibilitatea să închirieze biciclete electrice furnizate de Jump direct din aplicația de ride-hailing. Se anticipează ca acest serviciu va fi extins treptat și în celelalte țări europene.

Pe piața din România se vor lansa în viitorul apropiat mai multe servicii de închiriere de trotinete electrice, printre care Bolt, Lime și Flow. Ultimul este un serviciu românesc care va începe să funcționeze începând din 10 mai.

Via Economica, Uber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru