Varianta de serie a lui BMW X7 va fi prezentată oficial în luna noiembrie: debutul noului SUV este programat pentru Salonul Auto de la Los Angeles

de Petre Barac
Luni, 12.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW X7 a intrat în producție în cadrul uzinei americane din Spartanburg, iar varianta de serie va debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, în luna noiembrie.

După lansarea prototipului Concept X7 iPerformance la Salonul Auto de la Frankfurt, nemții de la BMW au anunțat în decembrie 2017 că primele exemplare ale SUV-ului X7 de pre-serie au ieșit pe porțile fabricii din Spartanburg, SUA.

Scopul acestora este să suporte o serie de teste, precum cele de anduranță sau în condiții extreme, înainte ca versiunea de serie a lui X7 să debuteze oficial în luna noiembrie a acestui an, la Salonul Auto de la Los Angeles.

Exemplarele de pre-serie au fost asamblate pe aceeași linie pe care acum sunt produse modelele de serie BMW X5 și X6. De asemenea, uzina BMW din Spartanburg se ocupă și de producția lui X3 și X4.

Noul X7 va fi cel mai mare SUV de la BMW, fiind conceput și dezvoltat în principal pentru piețele din Statele Unite, China și Rusia, însă nu sunt excluse și alte piețe de desfacere, potrivit lui Ian Robertson, șeful departamentului de marketing și vânzări al companiei germane.

În opinia acestuia, BMW X7 va beneficia de o mulțime de motoare de la modelele din gamă, nu doar pe cele existente la X5 sau X6, însă detaliile vor fi comunicate la o data ulterioară.

Via Autocar

 

Comentarii (2)

  • prea tarziu, Lincoln Navigator 2018 este peste orice suv mare...
    3 2
  • mai vedem noi......
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru