Viitoarea generație Mercedes-AMG A45, surprinsă în haine de camuflaj: "Drift Mode" pentru noul Hot Hatch de peste 400 CP

de Cornel Șocariciu
Joi, 01.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Hot Hatch Mercedes-AMG A45 a fost surprins în "haine" de camuflaj în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Viitorul model pregătit de nemți va fi prezentat în 2019, iar sub capotă vom găsi un motor de 2.0 litri capabil să producă "peste 400 CP".

În urmă cu câteva săptămâni, Mercedes a prezentat noul AMG A35 4Matic (foto). Cel mai accesibil model din gama AMG are un motor de 2.0 litri de 306 CP și 400 Nm. Dar în scurt timp, producătorul german va prezenta și versiunea AMG A45.

Conform reprezentanților companiei, noua versiune Mercedes-AMG A45 va primi un motor nou de 2.0 litri capabil să ofere "peste 400 de cai putere". Resursele unității pe benzină vor fi gestionate cu ajutorul unei transmisii automate cu 8 rapoarte și dublu ambreiaj, și prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală 4Matic, special croit pentru varianta AMG A45. Mai mult decât atât, oficialii producătorului german au anunțat că noul Hot Hatch va primi și un "Drift Mode".

Acum, noua generație Mercedes-AMG A45 a fost surpinsă în "haine" de camuflaj în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring.

Sistemul de infotainment pregătit de Mercedes va primi și o temă "super sport", cel mai probabil derivată din cea oferită în prezent pe varianta cu patru portiere a lui Mercedes-AMG GT.

Noua generație Mercedes-AMG A45 va fi prezentată în prima jumătate a anului viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru