Volkswagen Touareg Edition X - versiune aniversară pentru 10 ani de existenţă

de Bogdan Mirică
Vineri, 05.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen aniversează un deceniu de la debutul noului Touareg cu o ediţie specială, atent personalizat cu elemente opţionale.

Volkswagen Touareg sărbătoreşte în această toamnă un deceniu de existenţă. În 2002, în cadrul Salonului Auto de la Paris, Volkswagen debuta în segmentul SUV-urilor cu un produs ce promitea să aducă noi clienţi. La 10 ani de la lansare, constructorul german încearcă să sărbătorească cum se cuvine vârsta modelului său şi propune o ediţie specială, condimentată cu elemente exclusive.

Botezată Touareg Edition X, versiunea vine echipată cu jante Moab de 19 inch din aliaj şi o vopsea Moonlight Blue Pearl Effect, disponibilă doar în lista de opţionale. Tot pentru a oferi un look exclusivist, Volkswagen oferă şi un acoperiş panoramic cu trapă acţionată electric, bare de amarare, blocuri optice cu lumini bi-xenon şi LED-uri, precum şi stopuri tot cu tehnologie LED, dar pe fundal negru. Nu lipsesc nici pachetul de elemente cromate ”Chrome and Style”, geamurile cu tentă şi logo-urile speciale Touareg X.

Personalizarea continuă şi în interior, acolo unde clientul va primi piele de tip Nappa în culoarea maro, asociată unor cusături contrastante, ce se găsesc la nivelul volanului, al schimbătorului şi al covoraşelor.

Pragurile au fost şi ele personalizate cu inserţii iluminate Touareg X.

Noul Touareg Edition X poate fi comandat alături de 5 motoare diesel şi benzină. Cel mai mic dintre ele va fi un V6 TDI de 204 cai putere, al cărui preţ de pornire pleacă de 61.025 de dolari pe piaţa din Germania.

via Volkswagen

Comentarii (3)

  • sunt anti vag...dar recunosc ...totusi intr-un final ca vw foloseste materiale de inalta calitate...cum zicea unu p-aci...mai ca nu faci diferenta intre un tuareg si q7....din acest p.d.v.in fine daca s-ar apleca si spre fiabilitatea motoarelor ...recunosc ar fi nr.1
    13 0
  • Dolari in Germania?
    14 0
  • Eu astept Touareg KissFm.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru