Volvo ne pregăteşte ceva: suedezii oferă primul teaser al unui concept care anunţă viitoarele familii 60 şi 40

de Daniel Popescu
Vineri, 13.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo a publicat un teaser care anunţă conceptul care va sta la baza viitoarelor modele din familiile 60 sau 40 şi care va fi prezentat oficial în 18 mai.

Volvo a adoptat o tactică inedită pentru promovarea unui concept pe care îl va prezenta oficial cu ocazia unui eveniment special care va avea loc la Goteborg în 18 mai. Constructorul suedez a publicat un teaser misterios pe Snapchat, o reţea socială pe care fotografiile sunt disponibile pentru vizualizare pentru un timp predefinit între 1-10 secunde, interval după care devin inaccesibile.

Acesta indică în special forma blocurilor optice LED, care va rămâne practic neschimbată faţă de designul actual adoptat de constructor, dar şi o grilă proeminentă.

Teaserul este însoţit de textul "aceasta nu este maşina Volvo a tatălui tău", semn că Volvo vrea să atragă cumpărători cât mai tineri pentru noile modele pe care urmează să le lanseze în viitorul mai mult sau mai puţin apropiat. Mai multe detalii concrete despre acest concept vom afla cu ocazia prezentării oficiale de săptămâna viitoare. 

Via Autocar

Comentarii (3)

  • arogantul
    botul ala arata mai agresiv decat pe S90, emana testosteron.
    11 4
  • eu zic ca amana serotonina
    1 0
  • maimuta
    cum semana cum nu semana VOLVO nu se compara cu deseurile dacia 1400 logan sandero lidgy 1500 dci sau duster 1500 dci motor 1985 in romania nu sunt 10 oamnei sa isi permita sa cumpere un volvo , poate cumparati ca ministrul de internr vw de 10 milioane futare prin cec fara acoperire si va mirati de ce este atat mafie si crima organizata in romania
    exista masini germane si altele printre care e volovo saeat , mg rolls royce bmw mercedes skoda audi . numita autounion inaine si celebra marca maria rosaeti sai marta ii spun romanii masseratii apoi devenita mg in anglia ca romania au expulzat in 1907 familia regala din romania
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru