VIDEO: Accident grav suferit de Perez în calificările de la Monaco (update)

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 28.05.2011
Sergio Perez a suferit un grav accident în calificările de la Monte Carlo după ce s-a izbit violent de barierele de protecţie de la ieşirea din tunel.

UPDATE 18:00: Potrivit informaţiilor dezvăluite de FIA, Perez a suferit doar câteva contuzii şi nu are nicio fractură. Mexicanul discută cu medicii, va efectua mai multe analize medicale în cursul acestei seri şi va rămâne internat în spitalul Princess Grace pe tot parcursul nopţii. Forul mondial nu a menţionat dacă pilotul echipei Sauber va concura sau nu în Marele Premiu al statului Monaco.

Calificările pentru Marele Premiu al statului Monaco au fost întrerupte cu numai două minute înainte de final în urma unui grav accident suferit de debutantul Sergio Perez.

După ce a ieşit din tunel, mexicanul a pierdut spatele monopostului Sauber în momentul frânării, s-a lovit cu partea frontală de barierele din partea dreaptă, după care maşina a ricoşat în viteză şi a lovit violent cu partea laterală dreaptă barierele metalice aflate la câteva zeci de metri în faţă. Accidentul său a fost copia la indigo a celui suferit de Nico Rosberg în ultima sesiune de antrenamente, cu excepţia faptului că germanul nu a lovit barierele de protecţie.

În urma impactului violent, tânărul pilot mexican nu a putut ieşi singur din monopost şi, după aproape 10 minute, a fost scos pe targă de echipa medicală şi transportat la unitatea medicală cu o ambulanţă.

Potrivit primelor informaţii publicate de site-ul oficial al Formulei 1, Perez este conştient şi a vorbit cu echipa medicală, insa potrivit propriilor sale declaratii este ranit la picioare.

 

Vom reveni cu amănunte.

Comentarii (35)

  • Logicalbass
    E OK
    primele stiri sunt ca e constient.
    11 0
  • bafta Perez..
    ...sa speram ca a fost numai socul.
    10 0
  • Felicitari Digi
    Hei aplaudacii Digi, cum se termina calificarile? Unde esti TVR-ule?
    13 11
  • anonimous
    Pe RTL
    Da, frumos din partea RDS, te lasa cu ochii in soare.
    Pe RTL CLUB sunt imagini in continuare desi nu inteleg limbajul
    12 4
  • unde vedem si noi calificarile
    3 3
  • mda
    stie cineva un live streaming? 10x
    4 2
  • @jon
    doar asta te doare pe tine acum.


    sa speram ca Perez este bine (informatiile spre asta duc)
    3 3
  • pt admin
    te rog dami add la id d3men7zel_no1
    0 6
  • Watch
    http://www.rojadirecta.es/goto/www.cqcfutbol.eu/ch2.html continua !
    3 0
  • http://www.vipbox.tv/watch/26902/1/monaco-grand-prix---qualifying.html
    4 0
  • BBC
    BBC F1 pundit Eddie Jordan says organisers should now look at that piece of track, the bumpy bit coming out of the tunnel. Remember that is same place where Rosberg crashed this morning
    Cineva gandeste....
    1 2
  • http://f1-tv.info/
    http://f1-tv.info/
    2 0
  • alonso
    vreau sa vad mai departe :(( mai bun era tvr
    3 4
  • sanatate
    Sa fie el intreg, asta e important, restul nu conteaza.

    PS: Acum poate afla si unii care trambiteaza peste tot ca viteza nu ucide. Viteza ucide, indiferent in ce tanc crezi ca te afli, oricand poate plezni ceva in tine, e o un lucru simplu de fizica si anatomie.
    6 2
  • http://www.mediafire.com/?jo36naeftybjnuq BBC Player
    4 0
  • @schumy1969
    Sincer nu m-am putut abtine. Sa ai o competitie ca F1 in portofoliu, sa ai 2-3-4 canale pe care poti continua transmisia mi se pare lipsa de profesionalism de la ei si lipsa de respect pentru voi care aveti abonament Digi. Eu urmaresc pe RTL Club fara sa inteleg o boaba in afara de "oioi ioi ioi ioi ...." si pe live stream net daca merge. Asta e ...

    Si da, sper sa fie ok Perez.

    O zi buna!
    11 3
  • Dupa declaratiile sale, cele mai grave ii sunt afectate picioarele. In rest a zis ca nu este ranit prea grav.

    Sper sa nu fie ceva aiurea... sa-si piarda picioarele sau ceva de genul ca Alex Zanadri...
    8 0
  • hai Perez!
    Pacat..un pilot tanar si talentat..
    10 0
  • perez
    oare cati ar fi avut reflexul de a-si imobiliza capul (se vede cum isi protejeaza capul/coloana)?
    11 0
  • e ok.
    confor lui szujo zoltan reporter la fata locului pentru RTL klub si espn pilotul a fost tot timpul constient vorbea cu comisari insa are o rana la picor despre care inca nu se stie multe.e probabil ca maine sa lipseasca de la cursa
    12 0
  • Care DIGI?
    Personal am fost incantat ca am scapat de maimutoii aia de la TVR! dar se vede treaba ca am scapat de dracu si am dat de Tasu`: comentarii nefericite, intarzieri mari in comentarii, calitate varza a imaginii, s.a.m.d. Cine dracu` i-a pus sa cumpere F1 pe panaramele astea de la Digi, n-am cum sa inteleg! Trebuia sa le spuna si lor ca F1 nu este liga lu` Mitica :))))))
    Noroc cu RTL si comentariile de akolo ale lui Niki Lauda! Astazi si-a dat palaria jos (aratandu-ne chelia :)))))) in cinstea LAP-ului senzational reusit de Vettel.
    Vettel uber alles!

    ps. - tot pe RTL zice ca Perez este bine, este constient si-si simte membrele. Cel putin dupa primele investigatii. Doamne ajuta-l !
    16 5
  • mobius
    calificari Monte Carlo
    Se simte si la DIGI aceeasi politica ca aceea promovata de Guvern si Presedintie, adica aroganta, sfidare si lipsa de respect pentru cei care ii pletesc, au luat in stapanire totul si dispun de noi cum doresc. Imi pare rau de accidentul lui Sergio Perez si sper ca nu este nimic grav, dar cred ca nu va putea participa maine la cursa. Sfarsitul calificarilor va trebui sa-l aflam din alta parte
    10 3
  • super perez
    omul a fost capabil la viteza aia-sa ridice mainile de pe volan si sa-si tina capul-sa se protejeze exact unde era riscul maxim-incredibil-se vede cum isi tine capul cu mainile inainte de impact cu,cateva secunde-incredibil!!!
    6 1
  • canale tv
    mie imi pare rau ca nu ati avut unde vedea calificarile, pe RTL se vede impecabil si comentarile sunt excelente, au un studio la monte carlo ce e super, niki lauda a fost tot timpul prezent cu comentarii privind accidentul, au adus inclusiv un un reprezentant al firmei ce produce casca de f1 a lui vettel si detalii privind impactul la accident, multiple reluari si conferinta de presa de dupa, ani lumina fata de noi, in rest numai bine
    3 0
  • perez
    Oficial: Nimic rupt, dar Perez rămâne în spital peste noapte
    3 0
  • salutare
    In lumina celor intamplate lui Perez(Doamne ce accident cumplit),nu pot sa nu ma gandesc ca daca s-ar fi intamplat acum cativa ani acest accident vorbeam de Perez la modul trecut .In mod sigur monoposturile de acum nu sunt la fel de frumoase si atragatoare ca cele din trecut,dar macar stii,ca in ele nu exista riscul ca sa iti cante popa pe ultimul drum,atunci cand ai un accident!
    La accidentul lui Rosberg de azi dimineata mai lipseau 15-20 cm,sa asistam la o adevarata tragedie,cu toate masurile de siguranta din prezent!Daca nu i se rupea suspensia dreapta fata,cred ca am fi asistat la o retragere prematura,din activitate si al lui Rosberg,asa cum este si cea al lui Kubica!
    ps.Vad foarte multe comentarii negative la adresa celor de la Digisport!
    poate ca ati uitat de unde am plecat si anume de aici:http://www.youtube.com/watch?v=Z1gwAjQ2DBg
    Sigur comentariul nu este ca al celor de la BBC,RTL,RAI sau RTL Klub,dar ei fac treaba asta de zeci de ani,si ca sa iau exemplu doar BBC,ei au un buget,doar pentru Formula1,de 40 milioane de euro,asa ca adaugat la experienta de peste 49 de ani,iese un comentariu,fara greseala,astfel ca nu puteti face comparatia cu Digisport.
    Cu ce au gresit ei ca,calificarile s-au prelungit cu 30 de minute?Aveau programate 2 transmisiuni internationale,pe ambele canale,asa ca nu a depins de ei.Iar la felul cum comentati nu s-ar zice ca ati pierdut ceva sau ca va uitati la ei!
    Nu sunteti decat niste samantari,care nu stiti sa apreciati omul care va face un comentariu adaptat pentru posibilitatile de acum din taa noastra.Asa va plangeti de parca,am avea zeci de piloti de formula1,de motociclism,care nu stiu cum sa intre in studioul celor de la Digi.
    SUNTETI NISTE NERECUNOSCATORI!!!!!!!!!!!!
    9 5
  • Canale TV
    Am inteles ca Digi aveau programate 2 transmisiuni internationale pe ambele canale de sport, dar puteau transmite F1 mai departe pe 10TV, care tot al lor este si nu transmite cine stie ce.
    2 2
  • @mad79
    in privinta digi ai dreptate. pe mine nu ma deranjeaza ca nu sunt comentariile ca la bbc sau ca au intrerupt transmisi ci ca astazi aveau in program la ora 17.45 cursa de gp2 care nici pana la aceasta ora nu a fost difuzata, ce trebuie sa fac sa ma uit la digi pana transmit ei cursa?, puteau sa anunte ca datorita anumitor motive cursa de gp2 va fi difuzata incepand cu ora...
    8 0
  • @all
    pe cei care nu au digisport si plang dupa tvr ii inteleg, dar cei care au digisport si plang dupa tvr sunt penibili
    10 0
  • Un video mai bun
    http://www.dailymotion.com/video/xiysqu_sergio-perez-crash-monaco-2011_sport
    0 0
  • Perez nu participa
    BBC: Perez este bine dar va ramane peste noapte in spital pentru investigatii" nu are nimic rupt doar contuzii"
    1 0
  • Arhitectul
    Monaco
    Sa invete, si cei de la DIGI inprimul rind, ca se pot transmite imagini "picture in picture". Exista tehnologie dar trebuie sa ai oameni MESERIASI care sa o foloseasca. Cind ai un LED de 45" iti dai seama ce inseamna imaginea de "doua parale". Poate in timp se mai pun la punct. Daca nu exista o solutie: Comentariul, asa cum este, prost de pe Digi pe PC si Imaginea excelenta de pe RTL ....
    0 2
  • RDS-Digi
    Am fost usor sceptic la vestea ca TVR nu va mai transmite F1, insa trebuie sa recunosc ca este un castig . Digi transmite F1 in format HD, deci calitate este, iti trebuie un tv capabil sa receptioneze formate HD si atunci nu e nicio problema. Eu folosesc RDS , fibra optica si totul e perfect.
    0 0
  • care TVR?
    @jon TVR nici macar nu difuza conferinta de presa, daramite sa prelungeasca transmisia cu mai bine de o jumatate de ora (cum a fost cazul ieri). Mie sincer nu mi-e dor de transmisiunile TVR, cred ca deja majoritatea au uitat cat de proaste erau (nu ca ale celor de la DIGI ar fi mult mai bune).
    0 0
  • blescau
    sal
    nici eu nu plang dupa tvr eu zic ca este o diferenta iportanta in comentariile celor de la digi si cele care erau la tvr, Nici de ei nu prea sunt multumit, parca cam multe greseli fac dar sper ca le fac din cauza ca e doar primul an.
    Clar ca nu se vor putea compara niciodata cu cei de la BBC sau RTL nici nu cred ca se astepta cineva la asta sau ma rog nu ar trebui
    Cat despre transmisiunea hd ar fi trasmis el si tvr-ul numai ca formula 1 nu se filma hd
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru