Alonso va participa la Ferrari World Finals

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.11.2009
Fernando Alonso va participa la evenimentul Ferrari World Finals care va avea loc in acest weekend dupa ce a primit acceptul fostei sale echipe Renault.

Fernando Alonso a fost confirmat ca pilot al Scuderiei Ferrari pentru sezonul urmator, insa spaniolul trebuie in continuare sa isi respecte angajamentele contractuale cu Renault F1 Team pana la finalul acestui an.

Cu toate acestea, Renault a acceptat ca Alonso sa participe la traditionalul eveniment Ferrari World Finals, organizat anual de echipa italiana cu ocazia finalului de sezon. Stefano Domenicali, seful Scuderiei Ferrari, a multumit rivalilor pentru permisiunea acordata, intrucat evenimentul este de o mare importanta pentru italieni.

"Suntem multumiti ca Alonso va putea asista la ceea ce este un eveniment foarte important pentru noi. Doresc sa multumesc echipei Renault pentru ca a facut posibil ca Alonso sa fie la valencia. Este un gest generos foarte apreciat", a declarat Domenicali citat de publicatia Autosport.

Ferrari World Finals va avea loc in acest weekend pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia, Spania.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru