Barrichello a castigat trofeul Casca de Aur

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.12.2009
Rubens Barrichello a castigat trofeul Casca de Aur, acordat celui mai bun pilot brazilian din sporturile cu motor in sezonul 2009.

Dupa mai multi ani dezamagitori petrecuti la Honda Racing, Rubens Barrichello a revenit in prim-planul Formulei 1 in acest an si a terminat sezonul pe locul 3 in clasament.

Rezultatele obtinute i-au convins pe jurnalistii din tara sa sa ii acorde trofeul Casca de Aur. Acest premiu este acordat de publicatia "Revista Racing" prin votul a 70 de jurnalisti care desemneaza cel mai bun pilot brazilian din sporturile cu motor.

Barrichello a pus astfel capat dominatiei lui Felipe Massa, care a castigat acest trofeu in ultimii trei ani. In schimb, pilotul Scuderiei Ferrari a primit o replica a castii pe care a purtat-o in timpul accidentului suferit in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei. "Am casca originala acasa, iar acest premiu este un cadou care va ramane in inima mea pentru tot restul vietii mele", a declarat Massa la ceremonia de decernare a premiilor.

Anterior, trofeul Casca de Aur a mai fost castigat de piloti precum Nelson Piquet sau Bruno Senna,nepotul triplului campion mondial mondial Ayrton Senna.

Via | Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru