Barrichello aniversează în Belgia 300 de curse în F1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.08.2010
Rubens Barrichello şi-a confecţionat un tricou special pentru a marca într-un mod deosebit cursa cu numărul 300 în Formula 1.

Rubens Barrichello este pilotul cu cele mai multe starturi în competiţie din întreaga istorie a Formulei 1, iar în Marele Premiu al Belgiei de la sfârşitul lunii august va sărbători cursa cu numărul 300.

Pilotul echipei Williams a decis să sarbatoareasca într-un mod inedit şi va folosi pe parcursul weekendului un tricou special creat de doi dintre prietenii săi.

Brazilianul a publicat o fotografie cu acest tricou pe contul său de Twitter, în care apare alături de cei doi copii ai săi. În plus, cinci dintre persoanele care îl urmăresc pe Twitter pe Barrichello vor avea ocazia de a câştiga câte un astfel de tricou. Ulterior, fanii pilotului brazilian vor putea achiziţiona acest tricou contra cost.

Barrichello a debutat în Formula 1 în sezonul 1993 şi, pe parcursul carierei sale, a concurat pentru echipele Jordan, Stewart, Ferrari, Honda, Brawn GP şi Williams.

Via | Rubens Barrichello

Comentarii (2)

  • Numai prostii scrieti..Cum sa debuteze in 2013?
    5 0
  • 300+1
    De aniversarea celor 300 curse o sa aiba norocul sa il scoata schumi un pic pe iarba ca sa nu uite modul in care si-a petrecut 300 curse in F1
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru