Barrichello: "Experienta ma ajuta in lupta pentru titlu"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 31.08.2009
Rubens Barrichello considera ca sansele sale la titlul mondial au crescut in ultimele doua curse si crede ca experienta il va ajuta sa-si indeplineasca obiectivul de a deveni campion.
Barrichello: "Experienta ma ajuta in lupta pentru titlu"

Via | SportingLife

Comentarii (3)

  • Button...
    Sa nu uitam de Button...are prima sansa de a deveni campion mondial in acest an...asa cum spune si crede chiar el...
    0 0
  • Rubens ...
    are o experienta vasta. Insa anul acesta a dovedit ca a uitat cum se ia startul in repetate rinduri ... Sa mai exerseze si dupa aceea sa inceapa sa se laude. Cred ca daca urmatoare cursa nu puncteaza vom auzi din nou vaicarelile lui cum ca nu e sustinut de echipa. Il respect pe Rubens pentru ca e acolo, in top 20 cei mai buni piloti [ ? ] insa devine cam plictisitoare alternanta lui in declaratii: impaunare / vaicareala ... Si Jenson declara ca va deveni agresiv pentru ca obtine titlul [http://www.autosport.com/news/report.php/id/78225]. Toti cei care au o sansa matematica de a lupta pentru titlu declara ca il vor lua. Ba chiar si unii din cei care nu au sanse :P
    0 0
  • michele
    "ai aparut iar cu comentarii pertinente despre formula 1 ? ti-am mai spus de citeva [cu "i", ca sa te iriti in continuare] sa ignori tot ce scriu eu. vad ca nu poti trai de grija mea. imi pare rau ca suferi pentru ca nu ti se da atentie, insa nici eu nu te pot ajuta. orice alt comentariu al tau [pe linga ca nu aduce nici o informatie si nu are valoare, doar jigneste] am sa il ignor"
    Asa rau o fi sa te faci prost in repetate randuri?:))))) tot cu "i" , tot cu "i" , tot cu "i" :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru