BMW protesteaza impotriva deflectoarelor "ilegale"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 04.04.2009
BMW-Sauber a confirmat ca a inaintat un protest comisarilor de cursa din Malaezia impotriva deflectoarelor utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota.

Un purtator de cuvant al celor de la BMW-Sauber a confirmat ca echipa a protestat in fata comisarilor de cursa de la Marele Premiu al Malaeziei in privinta deflectoarelor considerate "ilegale" de cel putin 4 echipe din Formula 1.

Acesta a admis insa ca protestul a avut doar caracter formal, pentru ca rezultatele din cursa de la Sepang sa fie luate in considerare cand Curtea Internationala de Apel a FIA va lua o decizie in acest sens pe 14 aprilie.

"Protestul reprezinta doar o procedura formala. A fost initiat pentru a ne asigura ca rezultatele din Malaezia vor fi de asemenea luate in considerare in decizia judecatorilor la apelul din 14 aprilie", a declarat un purtator de cuvant al echipei germane.

Ferrari, Red Bull si Renault au inaintat proteste oficiale in acest sens inca de la Marele Premiu al Australiei de saptamana trecuta, iar comisarii de cursa de la Melbourne le-au respins. Dupa ce cele trei echipe au facut apel, FIA a anuntat ca o decizie finala in acest caz se va lua in cadrul Curtii Internationale de Apel, care se va reuni la Paris pe 14 aprilie.

Via | Autosport

Taguri: BMW-Sauber

Comentarii (2)

  • lol
    deci.. eu nu particip la F1 Champ, dar din stirea asta imi dau seama chiar ca nu are rost.. de ce sa depunctati cele 3 echipe? doar ca a facut cineva protest impotriva lor? asteptati sa vedeti daca se ia o sanctiune impotriva lor, nu asa... ca altfel hotul neprins e negustor cinstit
    0 0
  • deflector vs diffuser
    deflect - a respinge, a deturna
    diffuse - a imprastia, a disemina

    deci e clar ca a cel element al masinii aflat in continuarea podelei sub eleronul spate e un diffuser (ii putem spune difuzor) si nu un deflector!

    cred ca e am a 4-a oara cand fac observatia asta despre un element caruia i-ati zis intai eleron spate iar acum ii spuneti deflector.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru