BMW-Sauber confirma noul dublu-deflector pentru Turcia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.05.2009
Mario Theissen a confirmat ca BMW-Sauber va utiliza noul tip de deflector in cadrul Marelui Premiu al Turciei din acest weekend.

Dupa rezultatul mai mult decat modest din Marele Premiu al statului Monaco, BMW-Sauber spera sa revina pe un trend ascendent cu ocaiza cursei de la Istanbul din weekendul urmator.

Sperantele echipei germane se leaga de noul pachet aerodinamic, cel mai importat dispozitiv fiind dublul-deflector in stilul inaugurat in acest an de Brawn GP, Williams si Toyota.

"Dupa pasul inainte facut in Spania, cu siguranta nu am fost in forma la Monaco. Pentru a redobandi competitivitatea, vom spori semnificativ viteza de dezvoltate. La Istanbul vom avea pregatit un nou pas in procesul de dezvoltare si vom utiliza un deflector in mai multe stadii pentru prima oara", a declarat Mario Theissen, directorul departamentului de motorsport al BMW.

Echipa germana a inregistrat progrese semnificative pe parcursul ultimilor trei ani, insa 2009 reprezinta primul sezon in care echipa nu reuseste sa se ridice la inaltimea pretentiilor. Chiar si in acest context, Theissen este convins ca lucrurile se vor indrepta in perioada imediat urmatoare.

"Dupa trei ani plini de succese, acum suferim primul regres.

Putem sa ne descurcam cu asta. Pana la urma, aceeasi echipa de la Munchen si Hinwil a asigurat progresul nostru constant de la infiintarea echipei BMW-Sauber. Suntem cu totii determinati sa revenim in plutonul fruntas".

La randul sau, Nick Heidfeld crede ca noul pachet aerodinamic pregatit pentru Turcia va ajuta echipa sa treaca peste momentele mai putin lacute din acest debut de sezon. "Sper ca slaba noastra performanta de la Monaco sa fie doar o intamplare si ca asta are drept cauza un circuit care nu se potriveste masinii noastre. Pana la urma, au existat semne de progres in Spania, iar urmatorul update este pregatit pentru Istanbul - inclusiv un dublu-deflector", a declarat germanul.

Coechipierul sau, Robert Kubica, admite ca circuitul de la Istanbul este complet diferit de cel de la Monaco, un motiv in plus pentru ca polonezul sa priveasca acest Mare Premiu cu incredere. "Circuitul de la Istanbul este total diferit de Monaco. Este un circuit de curse foarte modern cu cateva viraje de mare viteza.

Cel mai faimos este virajul 8 de stanga. Bineinteles, speram sa obtinem rezultate mai bune la Istanbul decat la Monaco", a explicat polonezul.

Via | Autosport

Comentarii (10)

  • @ADMIN
    http://formula1.automarket.ro/stiri/f1champ/21473/bmw-va-folosi-difuzorul-multiplu-la-istanbul.html
    DIN NOU 10 PUNCTE??
    0 0
  • insistenti
    BMW au mai confirmat odata treaba asta prin vocea aceluiasi Theissen
    http://formula1.automarket.ro/stiri/f1champ/21473/bmw-va-folosi-difuzorul-multiplu-la-istanbul.html
    0 0
  • @daniel
    Nici nu m-am gandit sa-mi schimb echipa pt aceasta stiire, ea fiind punctata deja.
    0 0
  • ???
    asta voiam sa zic si eu, dar in schimb redbull au anuntat si ei ca vor folosi deflectorul si in turcia unde se asteapta sa se vada cu adevarat rezultatele fata de Monaco si ei nu au primit nici un punct, stirea cu redbull era exact langa cea cu BMW dar asta nu sa dat dar sa dat BMW de 2 ori misto!!!
    Putem sa vedem totusi o diferenta atunci la prima stire cu bmw cineva spunea ca de ce nu se puncteaza Theisen ca doar el a vb despre Deflector si nimic, in schimb acum sa punctat toata echipa!!!! Bravos, Ole!!!!
    0 0
  • e bine(pt mine)
    intr-adevar s-a mai punctat faza cu difuzorul, dar acum este combinat cu preview-ul pt turcia cu tot cu piloti. Lasa asa:D
    0 0
  • BMW
    Stirea de fata este preview-ul oficial al echipei BMW-Sauber pentru Marele Premiu al Turciei. Astfel de stiri sunt publicate intotdeauna. Este foarte adevarat ca Theissen a mai confirmat aceasta informatie, insa in acelasi timp exista si declaratiile suplimentare ale pilotilor, care isi pun mari sperante in noul update.
    0 0
  • @daniel
    Hello, 10 puncte pt BMW?!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • daniel.popescu
    are mereu dreptate !!!!! tineti minte asta :) ...nu a-ti fost inspirati sa schimbati ptr. aceasta stire...mai ales horica :D :)
    0 0
  • @georgedaniel
    Corect!!! De tinut minte!!!
    Oricum nu schimbam pentru stirea asta, nu pentru puncte am postat comentariu.
    0 0
  • @horica :D
    da....imi pare rau,sincer pentru tine ca nu ai schimbat pentru stirea asta si pentru ca ai postat degeaba aici...daca nu citez "pentru pct. ai postat" :P...

    oricum la stirea anterioara nu primise puncte toti cei implicati in aceasta stire ;) ...asa ca @daniel,iar are dreptate :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru