BMW-Sauber confirma prezenta la testele de la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.11.2009
BMW-Sauber a confirmat ca ii va testa pe Alexander Rossi si Esteban Gutierrez in cadrul sesiunii de la Jerez, in ciuda faptului ca constructorul german s-a retras din competitie.

BMW a decis inca din luna iulie sa se retraga din Formula 1 din cauza climatului economic nefavorabil, iar echipa achizitionata intre timp de compania Qadbak nu are inca locul asigurat in sezonul 2010 al competitiei.

Cu toate acestea, germanii au hotarat sa isi respecte promisiunea anterioara de a participa la sesiunea de teste de la Jerez din luna decembrie dedicata tinerilor piloti, mai ales ca echipa si-a propus sa evalueze campionii din Formula BMW World Finals si Formula BMW Europe.

Astfel, pilotii care vor fi evaluati la inceputul lunii viitoare sunt Alexander Rossi si Esteban Gutierrez, cei doi concurand alternativ si in competitiile Formula Master si, respectiv, Formula 3 Euroseries.

Via | BMW-Sauber

Taguri: BMW-Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru