BMW-Sauber isi va schimba numele in acest sezon

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 16.03.2010
BMW-Sauber a confirmat ca isi va schimba numele pe parcursul acestui sezon, in functie de rapiditatea cu care va gasi un sponsor pentru sezonul 2011.

Echipa cu sediul la Hinwil (Elvetia) concureaza si in acest sezon sub numele de BMW-Sauber, in ciuda faptului ca constructorul german s-a retras din Formula 1 la finalul sezonului precedent. Decizia a fost justificata de accesul la banii din drepturile TV pentru sezonul trecut, insa proprietarul Peter Sauber a admis pentru prima oara ca va schimba numele echipei in cursul acestui sezon, fara insa sa mentioneze o data exacta.

"Vom depune o cerere pentru modificarea numelui, dar data exacta nu a fost inca stabilita. Se va intampla in cursul acestui sezon", a declarat elvetianul pentru publicatia Autosport.

Sauber a admis ca este in cautarea unui sponsor principal pentru sezonul 2011 care sa se implice la echipe si in ultima parte a acestui an. Cu alte cuvinte, oficialul a sugerat ca numele echipei sale va fi schimbat in momentul in care va ajunge la o intelegere cu un sponsor principal pentru 2011.

"Din pacate avem un monopost alb, pentru ca este imposibil sa gasesti un sponsor important in ianuarie si februarie.

Acum cautam sponsori pentru sezonul 2011. Daca gasim unul la mijlocul anului poate il putem implica si in acest sezon", a mai precizat Sauber.

Schimbarea numelui trebuie aprobata initial atat de FIA, cat si de toate celelalte echipe din Formula 1.

Via | Autosport

Taguri: BMW-Sauber

Comentarii (6)

  • Da, asta e o chestie tare:
    Echipa BMW-Sauber - cu motor FERRARI! :o)) Cumva situatia asta ma duce cu gandul la o intrebare: cine e mai MANDRU - BMW, ca e motorizat de Ferrari, sau calutul cabrat, ca poarta un invelis cu emblema BMW?
    6 2
  • Sauber
    Se va numi simplu Sauber Ferrari
    1 3
  • sau
    Sauber Petronas cum a fost la inceputuri asa era cel mai bine
    0 1
  • PETRONAS e "luat"...
    ...l-au rezervat deja cei de la Mercedes GP :D
    4 0
  • ...
    @marinescu. logic ca cei de la bmw sunt mai avantajati in momentul de fata. pentru ca sunt oameni care nu stiu faptul ca bmw s-a retras din competitie, iar vanzarile vor fii mai mari. cum zice lumea.ia auzi mey, k bmw sunt si in f1:))
    0 0
  • WILLIAMS
    SAUBER cu BMW a ajuns macar LOCUL II in campionatul de F1 dar fara BMW o sa fie numai pe la coada clasamentului.
    RIP SAUBER! ! !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru