BMW-Sauber modifică deflectorul pentru Hockenheim

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.07.2010
BMW-Sauber va introduce o versiune îmbunătăţită a deflectorului spate în Marele Premiu al Germaniei din acest weekend.

BMW-Sauber a confirmat că va introduce un nou update aerodinamic pentru Marele Premiu al Germaniei, cu ajutorul căruia speră să continue rezultatele bune obţinute în ultima perioadă.

Îmbunatăţirile vizează în primul rând deflectorul spate, potrivit informaţiilor dezvăluite de directorul tehnic James Key.

"După două curse bune este evident că vrem să continuăm în acelaşi ritm la Hockenheim, unde va fi vorba despre forţă de apăsare aerodinamică şi rezistenţa aerului. Sunt câteva zone de mare viteză care se vor potrivi bine monopostului nostru. Vom avea câteva update-uri aerodinamice pe C29, inclusiv un deflector modificat. Este vorba despre un pachet care va reprezenta un pas în aceeaşi direcţie pe care am urmat-o la Valencia şi Silverstone", a declarat britanicul.

După ce a înregistrat cel mai modest debut de sezon din întreaga sa istorie, BMW-Sauber este în prezent pe o pantă ascendentă după ce Kamui Kobayashi a reuşit să se claseze în puncte în ultimele trei curse, desfăşurate pe circuitele de la Istanbul, Valencia şi Silverstone.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru