BMW-Sauber: "Performantele monopostului sunt conform asteptarilor"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 08.02.2010
Oficialii echipei BMW-Sauber sustin ca performantele noului monopost sunt similare cu cele anticipate initial.

BMW-Sauber a reprezentat principala surpriza in sesiunea de teste de la Valencia, ocupand locul 2 in topul echipelor in urma rivalilor de la Scuderia Ferrari. Rezultatele au fost insa pe masura asteptarilor oficialilor echipei elvetiene, care sustin ca informatiile obtinut in tunelul de vant s-au concretizat saptamana trecuta pe circuit.

"In ansamblu suntem satisfacuti de fiabilitatea monopostului. Am parcurs peste 1000 km in trei zile fara nicio problema majora. Sigur, trebuie sa facem cateva ajustari si modificari, dar pentru asta exista testele", a declarat Willy Rampf, directorul tehnic al BMW-Sauber.

Cu toate acestea, oficialul german evita sa faca predictii in privinta performantei reale a monopostului C29, considerand ca timpii sunt dificil de interpretat ca urmare a faptului ca nu se cunosc cantitatile de combustibil utilizate.

"Performanta este mai dificil de cuantificat decat in anii precedenti. Tot ce putem spune este ca monopostul ofera o performanta anticipata de simulari si masuratori in tunelul de vant.

Diferitele incarcari ale rezervorului de combustibil fac imposibila tragerea unei comparatii absoluta cu monoposturile altor masini", a adaugat el.

Via | BMW-Sauber

Taguri: BMW-Sauber, Rampf

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru