BMW-Sauber, precauti inaintea cursei din Ungaria

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.07.2009
Mario Theissen este precaut inaintea cursei de la Hungaroring prin prisma rezultatelor modeste din acest an, insa Robert Kubica si Nick Heidfeld sunt incantati sa piloteze aici datorita amintirilor placutepe care le au.
BMW-Sauber, precauti inaintea cursei din Ungaria

Via | BMW-Sauber

Comentarii (1)

  • Bravo
    Am auzit-o si p'asta. La BMW pilotii traiesc din amintiri. Oare pe ei nu-i intreaba nimeni de nimic? Ma tot mir cum un fabricant de calibrul BMW, care si-a propus ca echipa de formula 1 sa fie vectorul sau de imagine, nu ia masuri. Cred ca echipa este sparta, pilotii vin la cursa, se claseaza slab, pleaca (ei n-au nici o vina!), dau declaratii lejere si asteapta cursa urmatoare. Bur a fost concediat de la STR desi a luat 2 pt, ca si Kub, dar polonezul nu-si face probleme. Oare cand s-or trezi? Ei cred ca vor avea noroc anul viitor? Brawn si-a pregatit masina 2009 cu multi bani de la Honda si a venit cu elemente noi, inedite. A putut da lovitura. BMW nu va putea face la fel. Pacat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru