BMW-Sauber ramane fara sponsorul Credit Suisse

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.01.2009
Banca elvetiana Credit Suisse a anuntat ca nu va mai sponsoriza echipa BMW-Sauber in sezonul 2009 ca urmare a crizei finaciare.

BMW-Sauber a primit in acest weekend o grea lovitura din partea unuia dintre cei mai importanti sponsori ai sai.

Banca elvetiana Credit Suisse, care pompa anual circa 17 milioane de euro in contul germanilor, a anuntat prin intermediul unui purtator de cuvant ca renunta la contractul de sponsorizare cu BMW-Sauber. "Echipa este pe drumul cel bun. Prin urmare, este momentul potrivit sa le spunem ramas-bun", a declarat purtatorul de cuvant al Credit Suisse pentru publicatia germana SonntagsBlick.

Zvonurile referitoare la iesirea Credit Suisse din F1 circula de mai multe luni, mai ales dupa plecarea CEO-ul Oswald Grubel din cadrul companiei, cunoscut drept un mare fan al competitiei. In plus, elvetienii au decis sa taie din costuri ca urmare a crizei economice, iar contractele de sponsorizare au fost primele luate in vizor.

Credit Suisse a fost partenerul celor de la Sauber inca de pe vremea in care Peter Sauber conducea independent aceasta echipa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru