BMW-Sauber va aduce un update important in Singapore

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.09.2009
BMW-Sauber va concura in Marele Premiu al statului Singapore cu un update aerodinamic important, care vizeaza inclusiv o cutie de viteze complet noua.

Dupa vanzarea echipei catre o companie de investitii cu sediul in Elvetia, BMW-Sauber spera sa incheie sezonul 2009 pe un trend ascendent.

In acest sens, echipa va aduce la Marele Premiu al statului Singapore un nou update major, principala noutate fiind o cutie de viteze complet noua.

"Vom sosi in Singapore cu un update major. Din punct de vedere aerodinamic, acesta include o noua aripa fata, o noua dezvoltare a dublului deflector si o aripa spate modificata. La acestea se adauga o noua cutie de viteze complet noua", a explicat Willy Rampf, seful departamentului de inginerie al echipei BMW-Sauber.

Situatia nu este la fel de buna din punct de vedere al motoarelor, Nick Heidfeld si Robert Kubica avand la dispozitie o singura unitate noua pentru ultimele patru curse, ca urmare a defectiunilor iremediabile suferite in calificarile pentru Marele Premiu al Belgiei.

"Cauza problemelor cu motoarele din calificarile de la Monza a fost calitatea valvelor, ceea ce inseamna ca nu mai putem folosi niciunul dintre motoare.

Pentru restul sezonului, ambii piloti mai au cate un singur motor nou si cateva care au fost deja utilizate. Intrebarea este daca acestea vor fi suficiente. Daca nu, vom fi fortati sa utilizam un al noualea motor si sa fim penalizati cu 10 pozitii pe grila de start", a precizat Mario Theissen, seful echipei BMW-Sauber.

Marele Premiu al statului Singapore va avea loc in weekendul 25-27 septembrie, urmand sa se desfasoare la lumina reflectoarelor.

Via | BMW-Sauber

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @BMW + Renault
    Deci motoarele celor de mai sus, au avut cele mai multe probleme. De la BMW nu ma asteptam la asa ceva pentru ca fac motoare foarte bune, dar uite ca isi impart problemele cu cei de la Renault. 40 de puncte pentru ambele echipe (conform cu clasamentul afisat mai jos) este foarte foarte foarte putin. Speram ca in 2010 situatia lor sa fie mai buna.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru