Bourdais dezvaluie primele impresii despre STR4

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.03.2009
Sebasien Bourdais spune ca este multumit dupa primul test efectuat cu noul monopost Toro Rosso pentru sezonul 2009.

Bourdais a incheiat luni primul test oficial cu noul monopost Toro Rosso STR4 lansat in aceasta dimineata pe circuitul de la Barcelona.

Singurul francez din Formula 1 s[une ca este multumit de primele reactii ale monopostului, fapt ce ii confera incredere in perspectiva primei curse de la Melbourne.

"Cred ca punctul de plecare este foarte bun; se pare ca avem o masina stabila. Evident, cand ai atat de multe lucruri de facut este la fel cu orice masina noua. O pui pe pista de curse si se pare ca nu este prea rau", a declarat el la finalul testelor de astazi.

"Asa ca este un start foarte incurajator, dar cu siguranta sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le incercam si sa stabilizam ajustarile pe care le vrem, asa ca va fi o sesiune foarte agitata pentru intreaga echipa. Vom face tot ce putem. Evident, nu exista nicio limita, asa ca am dori sa castigam cat mai multe puncte. Daca echipa poate imbunatati, ceea ce pare foarte dificil cand te uiti pe cine trebuie sa batem, as fi foarte fericit, mai ales daca as putea castiga mai multe puncte decat anul trecut".

Pe de alta parte, Bourdais anticipeaza ca sezonul 2009 va fi extrem de echilibrat ca urmare a numeroaselor schimbari de regulament.

In acest context, pilotul Scuderiei Toro Rosso crede ca nici macar echipele mari nu pot fi in siguranta.

"Intotdeauna este adevarat ca atunci cand schimbi regulamentul toti au propria lor filosofie cand vine vorba despre desenarea masinilor", a adaugat el. "Unele filosofii nu sunt atat de corecte, iar altele sunt complet gresite. In zilele noastre, designerii si cei care se ocupa de aerodinamica par sa stie mai bine ce au de facut decat in trecut. Exista multe modele computerizate si multe instrumente tehnice pentru a face lucrurile cum trebuie, dar inca exista loc pentru greseli, astfel ca nici macar baietii mari nu sunt in siguranta. Exista potential pentru inversarea grilei si sper ca noi sa ne mutam in fata".

Comentarii (1)

  • da!
    bravo!:)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru