Bourdais spera sa atraga atentia unei noi echipe

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 11.08.2009
Sebastien Bourdais si-a exprimat speranta ca una dintre noile echipe de pe grila de start va fi interesata de serviciile sale pentru sezonul 2010.

Bourdais a fost concediat recent de la Scuderia Toro Rosso in urma rezultatelor modeste inregistrate in acest an, insa francezul nu a renuntat definitiv la ideea de a concura in Formula 1.

Pilotul in varsta de 30 de ani spera sa fie in atentia unei noi echipe, chiar daca admite ca prezenta lui Robert Kubica si Nick Heidfeld pe piata transferurilor complica si mai mult situatia. "Avand in vedere ca nu exista teste, as putea fi o alegere interesanta pentru una dintre noile echipe", a declarat el.

Cu toate acestea, francezul se concentreaza in prezent pe cursele de la Le Mans, in timp ce Statele Unite ale Americii ramane in continuare o alternativa viabila. "Sunt sub contract cu Peugeot pana la finalul anului si par multumiti de munca mea de la Le Mans. Cat despre Statele Unite, intotdeauna sunt in contact cu echipa mea. Problema este ca ei au nevoie de bani pentru a concura cu o noua masina. Nu este asa de usor sa gasesti 5 milioane de dolari in acest moment", a mai spus el.

Via | F1-Live

Taguri: Bourdais

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru