Bourdais va concura in Superleague Formula

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.09.2009
Sebastien Bourdais va concura pentru echipa FC Sevilla in ultimele trei curse ale sezonului 2009 al competitiei Superleague Formula.

La aproape doua luni dupa ce a fost concediat de la Scuderia Toro Rosso, Sebastien Bourdais a ajuns la o intelegere cu echipa FC Sevilla pentru a concura intr-o alta competitie de monoposturi din Europa, Superleague Formula 1.

Anuntul oficial vine la numai cateva zile dupa ce pilotul francez a testat un monopost de Superleague Formula 1 la Magny Cours. Bourdais crede ca aceasta competitie este in acest moment cea mai buna alternativa pentru Formula 1.

"Pentru un pilot, Superleague este cea mai buna alternativa la Formula 1. Este singurul campionat din Europa care ofera pilotului posibilitatea de a concura in monoposturi la un nivel profesional inalt", a declarat francezul in varsta de 30 de ani.

Superleague Formula este o competitie fondata in august 2008 prin fuziunea a doua dintre cele mai populare sporturi din lume: cursele de masini si fotbalul. Competitia aliniaza la start mai multe cluburi de fotbal din intreaga lume care concureaza cu monoposturi de 750 de cai putere. In prezent, alti trei fosti piloti de Formula 1 concureaza in aceasta competitie: Giorgio Pantano, Antonio Pizzonia si Enrique Bernoldi.

Via | Superleague Formula

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru