Webber strânge fonduri pentru recuperarea unui pilot accidentat

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 01.09.2010
Mark Webber efectuează o strângere de fonduri pentru a sprijini recuperarea unui pilot neo-zeelandez accidentat grav în urma unui accident din Superleague Formula.

Neo-zeelandezul Van der Drift a suferit multiple fracturi în urma unui accident spectaculos petrecut în cursa de la Brands Hatch din Superleague Formula la începutul lunii august.

În vârstă de 24 de ani, acesta s-a rostogolit prin aer, iar monopostul a luat foc în momentul impactului cu solul. Pentru recuperare, pilotul are nevoie de fonduri, iar Mark Webber a decis să iniţieze o acţiune în acest sens pentru a veni în sprijinul său. Pilotul Red Bull Racing va participa marţi la o cursă demonstrativă de karting ce va avea loc la Milton Keynes, acolo unde are sediul echipa sa, şi care se va încheia cu o strângere de fonduri pentru neo-zeelandez.

"Este cu adevărat onorant să văd că atât de mulţi prieteni din aceasta industrie mă sprijină în această perioadă dificilă", a declarat Van der Drift referindu-se la acţiunea iniţiată de Webber.

Decizia pilotului australian de a se implica în acest caz vine ca urmare a accidentului asemănător pe care l-suferit în Marele Premiu al Europei, cu excepţia faptului că nu a suferit niciun fel de răni.

De asemenea, Webber şi-a fracturat un picior în urma unui accident de bicicleta suferit în Tasmania cu doi ani în urmă, în urma căruia a avut probleme la revenirea în Formula 1.

Iată accidentul suferit de Van der Drift în Superleague Formula la începutul lunii august:

 

Via | Reuters

Comentarii (2)

  • Webber
    Groaznic si accidentul asta asemanator cu a lui Webber, frumos gestul pilotului australian pe care-l apreciez din nou.
    12 0
  • Schumy fan 4 ever
    Felictari pt Webber!
    E un baiat bun. Si il respect pt asta
    Orice om normal care a trecut printr-un accident deosebit de grav priveste viata cu alti ochi... Si cu prima ocazie cand vede pe cineva intr-o situatie similara face tot ce poate sa il ajute.
    Been there, done that!
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru