Brawn GP: "Raikkonen este prea scump pentru noi"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.11.2009
Brawn GP a admis interesul pentru serviciile lui Kimi Raikkonen, insa considera ca pretentiile financiare ale finlandezului sunt exagerate.

Viitorul lui Kimi Raikkonen in Formula 1 ramane in continuare incert si dupa finalul actualului sezon, dupa ce finlandezul si-a reziliat pe cale amiabila contractul cu Ferrari.

Campionul mondial din sezonul 2007 nu a fost lipsit de oferte, insa Toyota a renuntat la aceasta pista din cauza pretentiilor sale financiare.

In contextul in care pilotul a anuntat in weekend ca McLaren este singura echipa pentru care ar concura in sezonul 2010, Brawn GP a dezvaluit ca a fost la randul sau interesata de serviciile sale. La fel ca si Toyota, Brawn GP a renuntat la idee cand a aflat salariul cerut de pilot. "Raikkonen este prea scump. Managerii sai negociaza ca si cum compensatia de la ferrari nu exista", a declarat Ross Brawn citat de publicatia Auto Motor und Sport.

Interesul manifestat de Brawn GP pentru Raikkonen este insa cu atat mai surprinzator cu cat echipa si-a anuntat intentia de a concura cu jenson Button, in timp ce Nico Rosberg este creditat cu sanse foarte mari de a se alatura echipei dupa despartirea de Williams.

Pe de alta parte, Raikkonen a dat asigurari ca va continua in Formula 1 numai in masura in care va avea un contract care sa ii satisfaca dorintele, inclusiv posibilitateade a concura in raliuri pe parcursul anului.

Via | Motorsport

Comentarii (3)

  • Toyota...
    poate spune ce vrea [in speta, Howett], insa ei nici macar nu au fost o optiune pentru Kimi [http://formula1.automarket.ro/stiri/f1champ/26042/raikkonen-mclaren-este-singura-optiune-din-f1.html ] si nu din cauza pretului, ci pentru ca in optiunea lui Kimi nu pot ei furniza un monopost "campion" [si dupa ce s-au "laudat" ca il vor, normal ca nu pot spune public ca au fost refuzati din cauza "calitatii"]. Cit despre Brawn, nu as mai paria toti banii pe ei anul viitor cind vor pleca toti constructorii cu aceleasi reguli. Desi ar avea avantajul unor strategii perfecte. In opinia mea, Ross Brawn ramine cel mai bun [de departe] strateg din Formula 1, o minte stralucita combinata cu experienta indelungata [mai ales ca a inceput de jos], dupa cum Adrian Newey mi-a cistigat tot respectul, fiind cel mai prolific si stralucit designer din Formula 1.
    0 0
  • .....
    Este mai bun Nico.Oricum Ross BRAWN VA SCOATE REZULTATE SI DIN PIATRA SEACA si cu bani putini.
    0 0
  • Brawn GP: "Raikkonen este prea scump pentru noi"
    sunt si alti nu doar kimi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru