Brawn: "Ne asteptam la aceste performante"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.03.2009
Ross Brawn sustine ca noul monopost BGP 001 a obtinut performantele pe care le anticipa in cadrul sesiunii de teste de la Barcelona.

Brawn GP a reprezentat marea surpriza a testelor de la Barcelona din aceasta saptamana, echipa reusind sa stabileasca cel mai bun timp pe circuit in zilele de joi si vineri prin Jenson Button si Rubens Barrichello.

Performanta echipei este cu atat mai importanta cu cat vine la numai cateva zile dupa primul test pe circuit al noului monopost, prezentat la finalul saptamanii trecute la Silverstone.

O parte din succes se datoreaza faptului ca echipa lui Ross Brawn a inceput munca la monopostul pentru 2009 inca de la inceputul anului trecut. Ross Brawn, proprietarul noii echipe, s-a declarat incantat de fiabilitatea si timpii pe circuit ai noului monopost.

"Suntem extrem de multumiti de testul inaugural al monopostului BGP 001 in cadrul testelor de la Barcelona din aceasta saptamana", a declarat britanicul la finalul testelor. "Echipa a inceput foarte tarziu programul de teste premergator noului sezon, avand la dispozitie numai 7 zile pentru a evalua masina inaintea primei curse din Australia, prin urmare ne-am concentrat pe fiabilitate si pe parcurgerea a cat mai multi kilometri.

Ambele noastre obiective au fost atinse cu succes in aceasta saptamana".

"Faptul ca masina a fost atat de fiabila la "scoaterea ei din cutie" este un tribut adus echipei puternice pe care o avem la fabrica din Brackley, iar ei au facut o treaba grozava pe parcursul unei perioade dificile. Masina are performantele la care ne-am asteptat, iar feedback-ul lui Button si Barrichello a fost pozitiv, ambii piloti parcurgand distante cat pentru o cursa completa. Mai avem trei zile de teste saptamana viitoare la Jerez pentru a completa pregatirile pentru prima cursa si abia astept sa vad cum progreseaza masina acolo".

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @Brown F1
    Eh, le-a luat numai 1 an ca sa faca aceasta masina. Evident ca au ceva avans dar, din pacate pentru ei, celelalte echipe lucreaza de mai putin la masinile lor. Singurul avantaj este ca Brown si-a atins deja maxim-ul in timp ce orice alte masini sunt deja la inceput. Deci in Australia, Brown F1 o sa fie deja depasita. Cred ca Ross stie si el asta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru