Buemi şi da Costa rămân piloţi de rezervă la Red Bull şi în 2014

de Daniel Popescu
Vineri, 06.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Buemi şi Antonio Felix da Costa vor fi piloţii de rezervă ai echipei Red Bull Racing şi în sezonul 2014.

Esential 2 piloti de rezerva va avea Red Bull Racing in sezonul 2013
Red Bull Racing a devenit prima echipă care confirmă numele piloţilor de rezervă pentru sezonul 2014 al Formulei 1. Campioana mondială a decis să le prelungească acordurile lui Sebastien Buemi şi Antonio Felix da Costa, care au avut aceste roluri şi pe parcursul sezonului recent încheiat.

De asemenea, ambii piloţi fac parte din programul Red Bull Junior pentru dezvoltarea tinerelor talente din motorsport. În ultima perioadă, importanţa piloţilor de rezervă a scăzut, însă anul viitor vor avea loc primele teste din timpul sezonului după 2008.

"Este grozav să putem anunţa semnăturile lui Buemi şi da Costa pentru 2014. Anul viitor vor fi cele mai mari schimbări de regulament din ultima perioadă şi reintroducerea sesiunilor de teste în timpul sezonului. Prin urmare, este un beneficiu uriaş să ne putem baza pe aceşti piloţi.

În Buemi avem o resursă valoroasă, un pilot cu experienţa de nepreţuit. Pe de altă parte, da Costa este un talent cu care avem deja o relaţie bună. Contribuţia lui va fi la fel de importantă în ceea ce va fi un sezon plin", a declarat Christian Horner, şeful Red Bull Racing.

Buemi a concurat în Formula 1 pentru Toro Rosso în perioada 2008-2011, în timp ce da Costa a pierdut lupta cu Daniil Kvyat pentru un loc la echipa italiană în sezonul 2014.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru