Button a castigat trofeul Laureus pentru "Revelatia Anului"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 11.03.2010
Jenson Button a primit trofeul "Revelatia Anului" in cadrul decernarii Premiilor Laureus, in timp ce Brawn GP a obtinut titlul de Echipa Anului.

Abu Dhabi a gazduit miercuri seara decernarea Premiilor Laureus pentru performantele sportive din anul precedent. La fel ca si in ultimii ani, Formula 1 a fost bine reprezentata si si-a adjudecat doua dintre cele sapte premii, ambele fiind obtinute de castigatorii titlului mondial.

Astfel, Jenson Button a castigat trofeul pentru "Revelatia Anului", in ciuda faptului ca acest premiu se acorda de obicei tinerilor sportivi pentru rezultate foarte bune. Britanicul a castigat 6 dintre primele 7 curse ale sezonului precedent, performanta suficienta pentru a nu mai fi detronat de pe prima pozitie pana la finalul anului.

"Cred ca cineva trebuie sa le spuna celor de la Laureus ca de fapt am 30 de ani. Este un sentiment special, pentru ca inainte de inceperea sezonului precedent nu stiam daca voi mai concura in F1, asa ca a fost emotionant sa castig titlul cu Brawn GP. Este modul perfect de a incheia sezonul 2009. Maine voi incepe sezonul 2010 si sper sa revin aici anul viitor si sa fiu aproape sa castig din nou unul dintre aceste premii", a declarat Button cu ocazia primirii ravnitului trofeu.

Brawn GP, fosta sa echipa, a fost la randul ei recompensata cu titlul de "Echipa Anului", dupa ce a dominat autoritar clasamentul constructorilor in sezonul 2009 al Formulei 1.

Via | Laureus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru