Campos va fi salvata de Ramon Carabante

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 18.02.2010
Campos Meta va fi preluata integral de Jose Ramon Carabante si are sanse mari sa concureze in sezonul 2010 al Formulei 1.

Daca USF1 Team este foarte aproape sa abandoneze oficial prezenta in Formula 1 in acest sezon, cei de la Campos Meta se pregatesc pentru o schimbare de proprietar care va garanta locul echipei pe grila de start.

Potrivit unor informatii de ultima ora furnizate de publicatia Autosport, omul de afaceri Jose Ramon Carabante, care detine deja pachetul majoritar de actiuni al echipei, va prelua controlul total al team-ului de la Adrian Campos.

Acest lucru va garanta salvarea echipei din punct de vedere financiar, chiar daca prezenta la primele trei curse ale sezonului este inca incerta. De altfel, este foarte posibil ca echipa sa rateze prezenta la ultima sesiune de teste din aceasta iarna de la sfarsitul lunii februarie.

Carabante va fi ajutat in pregatirea monoposturilor de Colin Kolles, fostul sef al echipei Force India, precum si de Geoff Willis, fostul director tehnic al celor de la Red Bull, insa nu este clar daca cei doi vor incheia angajamente pe termen lung cu noua echipa.

Echipa a semnat deja un contract de pilot titular cu Bruno Senna, nepotul regretatului Ayrton Senna, in timp ce pentru al doilea loc in cadrul echipei se lupta indianul Karun Chandhok si ultimul campion din Formula Renault 3.5, Bertrand Baguette.

Via | Autosport

Taguri: Campos, carabante

Comentarii (1)

  • :D
    Asta este o veste buna, sper sa avem sansa sa-l vedem pe Bruno Senna concurand in F1
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru