OFICIAL: Campos a fost preluata de Jose Ramon Carabante

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 20.02.2010
Jose Ramon Carabante este noul proprietar al echipei Campos, in timp ce Colin Kolles a fost numit sef si director executiv al spaniolilor.

Sansele celor de la Campos Meta de a debuta in Formula 1 in acest an au crescut vertiginos dupa ce echipa spaniola a anuntat ca omul de afaceri Jose Ramon Carabante a devenit noul proprietar al team-ului.

Carabante detinea deja actiuni la echipa spaniola, iar dupa preluarea intregului pachet de actiuni l-a numit in functia de sef al Campos pe germanul de origine romana Colin Kolles, fost sef al celor de la Midland, Spyker si Force India.

Obiectivul principal al lui Carabante este ca echipa sa debuteze in Formula 1 la Marele Premiu al statului Bahrain, prima cursa a sezonului 2010, insa Kolles a admis ca spaniolii trebuie sa gaseasca resurse financiare suplimentare in urmatoarele 10 zile pentru a realiza acest lucru.

Nu este exclus ca echipa sa-si schimbe numele inaintea noului sezon, ca urmare a faptului ca fostul proprietar Adrian Campos nu mai este implicat in niciun fel la echipa.

Pana in prezent, Campos a anuntat un singur pilot pentru 2010, in persoana lui Bruno Senna, in timp ce monopostul echipei nu a fost inca lansat.

Via | Campos Meta

Taguri: Campos, carabante

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru