Caterham confirmă prezenţa în Austria

de Daniel Popescu
Luni, 16.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham a negat zvonurile potrivit cărora nu va concura în Marele Premiu al Austriei.

Caterham F1 va concura în Austria, nu exista niciun dubiu în acest sens.

Tony Fernandes
Proprietar Caterham
Presa germană a relatat la sfârşitul săptămânii trecute că există posibilitatea ca echipa Caterham să nu facă deplasarea pe circuitul Red Bull Ring pentru participarea în Marele Premiu al Austriei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Potrivit publicaţiei Speedweek, situaţia ar fi urmat să fie generată de dificultăţile financiare pe care le traversează Caterham.

Cu toate acestea, Tony Fernandes, proprietarul echipei britanice, a infirmat aceste informaţii şi a garantat prezenta la următoarea etapă din calendarul Formulei 1. "Caterham F1 va concura în Austria, nu exista niciun dubiu în acest sens", a precizat omul de afaceri malaysian pe contul său de pe reţeaua de socializare Twitter.

Anterior, Fernandes a negat şi intenţia de a vinde grupul Caterham, din care fac parte constructorul de maşini sport şi echipa de Formula 1.

Totuşi, el a confirmat că este în căutarea unor investitori care să contribuie la dezvoltarea companiei, iar recent a vândut participaţia de 50% pe care o avea în joint-venture-ul cu francezii de la Renault pentru lansarea unei maşini sport sub brandul Alpine.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru