Caterham prezintă noul monopost în 5 februarie

de Daniel Popescu
Luni, 21.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham va lansa noul monopost pentru sezonul 2013 în 5 februarie, chiar în ziua în care va începe prima sesiune de teste din această iarnă.

Caterham a devenit luni a noua echipă care anunţă data de lansare a noului monopost cu care va concura în sezonul 2013 al Formulei 1.

Aşa cum era de aşteptat, britanicii vor dezveli noul monopost pe circuitul de la Jerez în 5 februarie, cu numai câteva minute înainte de începerea primei sesiuni de teste din această iarnă.

Echipa nu şi-a finalizat însă linia de piloţi cu care va aborda noul sezon, în condiţiile în care Charles Pic este singurul confirmat pentru 2013. Pentru al doilea post luptă mai mulţi piloţi, iar presa internaţională speculează că Vitaly Petrov şi Bruno Senna sunt principalii favoriţi.

Urmareste Automarket
Totuşi, în ultima perioadă au reapărut informaţiile despre Luiz Razia, creditat şi anterior cu şanse să semneze un contract.
Decizia finală se va face ţinând cont în bună măsură de aportul financiar pe care îl pot aduce piloţii prin intermediul sponsorilor.

McLaren va fi prima echipă care va lansa noul monopost pentru anul viitor în cadrul unui eveniment care va avea loc în 31 ianuarie.

Via Caterham

Comentarii (1)

  • Anu' trecut au fost primii care si-au lansat masina, si tot proasta a fost. Plus ca si-au luat, in direct si in exclusivitate, o mie si una de mistouri pentru nasul masinii...deh, fiind primul aparut, normal ca pe ei a picat magareata.

    Bag seama ca anul asta merg pe burta. Cine stie, poate iese mai bine.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru