Feedback

Brazilia

Luni, 10 Noiembrie 2014

Formula 1: Hamilton: "Eroarea m-a costat victoria la Interlagos"

Lewis Hamilton consideră că eroarea comisă la jumătatea Marelui Premiu al Braziliei l-a împiedicat să câştige cursa de duminică, în timp ce Nico Rosberg evidenţiază abilitatea de a-l ţine în spatele său pe britanic.
Duminica, 09 Noiembrie 2014

Formula 1: Rosberg a câştigat la Interlagos după ce a rezistat presiunilor lui Hamilton

Nico Rosberg a obţinut victoria în Marele Premiu al Braziliei după ce a reuşit să reziste presiunilor lui Lewis Hamilton din finalul cursei. Germanul s-a apropiat la 17 puncte înaintea cursei decisive pentru titlu de la Abu Dhabi.
Duminica, 09 Noiembrie 2014

Formula 1: Rosberg şi Hamilton explică strategiile pentru cursa de la Interlagos

Nico Rosberg este încrezător că nu va mai repeta greşeala de la Austin în faţa coechipierului său Lewis Hamilton, însă britanicul avertizează că va lupta pentru victorie.
Duminica, 09 Noiembrie 2014

Formula 1: Alonso, critici vehemente la adresa Ferrari în timpul calificărilor de la Interlagos

Fernando Alonso a criticat dur prin radio strategia adoptată de Ferrari în calificările de la Interlagos, însă ulterior a minimalizat efectul comentariilor sale.
Sambata, 08 Noiembrie 2014

Formula 1: Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Braziliei

Nico Rosberg a obţinut sâmbătă pole position-ul pentru Marele Premiu al Braziliei după ce l-a învins cu trei sutimi de secundă pe Lewis Hamilton. Williams a monopolizat a doua linie a grilei de start.
Sambata, 08 Noiembrie 2014

Formula 1: Brazilia, antrenamente 3: Rosberg îl învinge din nou pe Hamilton

Nico Rosberg şi-a păstrat supremaţia la Interlagos şi în a treia sesiune de antrenamente libere, pe care a câştigat-o în faţa lui Lewis Hamilton şi a lui Felipe Massa.
Vineri, 07 Noiembrie 2014

Formula 1: Brazilia, antrenamente 2: Rosberg rămâne cel mai rapid

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente libere de la Interlagos, în care l-a învins din nou pe coechipierul său Lewis Hamilton.
Vineri, 07 Noiembrie 2014

Formula 1: Brazilia, antrenamente 1: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Interlagos şi a fost urmat de coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Joi, 06 Noiembrie 2014

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Braziliei: îl poate opri Rosberg pe Hamilton?

Lewis Hamilton abordează Marele Premiu al Braziliei cu obiectivul de a obţine a şasea victorie consecutivă, însă Nico Rosberg speră să-i încurce planurile pentru a micşora diferenţa din clasament înaintea etapei decisive din Abu Dhabi.
Marti, 04 Noiembrie 2014

Formula 1: Ferrari va testa în Brazilia noi componente pentru sezonul 2015

Ferrari va continua în Marele Premiu al Braziliei să evalueze noi componente pentru monopostul cu care va concura în sezonul 2015 al Formulei 1.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru