Feedback

Brazilia

Luni, 27 Octombrie 2014

Formula 1: Marussia a intrat în insolventă, dar speră să concureze în Brazilia şi Abu Dhabi

Marussia a intrat în insolvenţă, iar noul administrator al echipei speră să găsească un investitor cu ajutorul căruia ruşii să participe la ultimele două curse, programate în Brazilia şi Abu Dhabi.
Luni, 27 Octombrie 2014

Formula 1: Caterham şi Marussia nu vor concura în Statele Unite şi Brazilia

Caterham şi Marussia nu vor lua startul în următoarele două curse de Formula 1 programate în Statele Unite şi Brazilia din cauza gravelor probleme financiare cu care se confruntă.
Luni, 20 Octombrie 2014

Formula 1: Pirelli schimbă alocarea pneurilor pentru Brazilia

Pirelli a decis să înlocuiască pneurile hard cu cele soft pentru Marele Premiu al Braziliei ca urmare a faptului că organizatorii au reasfaltat circuitul de la Interlagos.
Joi, 16 Octombrie 2014

Formula 1: Pirelli ar putea schimba pneurile pregătite pentru Brazilia

Pirelli a admis că ar putea schimba compoziţiile de pneuri pentru Marele premiu al Braziliei, în urma criticilor vehemente ale lui Felipe Massa.
Marti, 05 August 2014

Formula 1: Interlagos renunţă la modificarea liniei de start-sosire

Interlagos va începe construcţia unui nou complex de clădiri pe linia boxelor, însă linia de start-sosire va rămâne neschimbată, în ciuda unui plan anterior care prevedea mutarea acesteia în virajul patru.
Luni, 13 Ianuarie 2014

Formula 1: FIA a publicat lista numerelor pe care le vor avea piloţii în sezonul 2014 al Formulei 1

Sebastian Vettel va concura cu numărul cinci pe monopost după ce nu va mai fi campion mondial, în timp ce Kimi Raikkonen a ales numărul şapte, iar Fernando Alonso numărul 14, potrivit listei publicate de FIA.
Miercuri, 04 Decembrie 2013

Formula 1: Poveştile Formulei 1: Marele Premiu al Braziliei din 2003 - haos în ploaie

Marele Premiu al Braziliei din sezonul 2003 a fost unul dintre cele mai haotice din istoria recentă a Formulei 1, după ce ploaia a bulversat complet desfăşurarea cursei şi desemnarea câştigătorului.
Luni, 25 Noiembrie 2013

Formula 1: Massa, frustrat de penalizarea care l-a împiedicat să termine pe podium

Felipe Massa a criticat dur decizia comisarilor de a-l penaliza în cursa de la Interlagos şi consideră că ar fi obţinut un podium la ultima sa prezenţă în combinezonul Ferrari.
Luni, 25 Noiembrie 2013

Formula 1: Vettel crede că recordul de victorii consecutive al lui Ascari rămâne mai important

Sebastian Vettel consideră că recordul de nouă victorii consecutive înregistrat de Alberto Ascari în anii '50 rămâne mai important decât al lui pentru că fiabilitatea monoposturilor era precară.
Luni, 25 Noiembrie 2013

Formula 1: Webber spune că şi-a scos casca pentru a arăta fanilor latura umană a Formulei 1

Mark Webber şi-a justificat gestul de a-şi scoate casca în turul de revenire la boxe de la finalul cursei de la Interlagos prin faptul că a vrut să arate fanilor latura umană a Formulei 1.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru