Circuitul de la Shanghai va fi inspectat în martie

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 19.01.2011
FIA va inspecta circuitul de la Shanghai în luna martie, după ce chinezii vor îmbunătăţi sistemul de drenaj până la sfârşitul lunii februarie.

Marele Premiu al Chinei a fost inclus în calendarul sezonului 2011 al Formulei 1 cu titlu propvizoriu, ca urmare a faptului că licenţa circuitului de la Shanghai a expirat.

FIA a solicitat organizatorilor să îmbunătăţească sistemul de drenaj şi suprafaţa pistei înainte de a acorda o noua licenţă, iar chinezii susţin că lucrările vor fi finalizate până la sfârşitul lunii februarie.

"Circuitul de la Shanghai a confirmat că toate lucrările solicitate de FIA vor fi începute şi încheiate până la sfârşitul lunii februarie. Înainte ca o nouă licenţă să fie atribuită, FIA va efectua inspecţia finală în martie", a declarat un purtător de cuvânt al forului mondial.

Marele Premiu al Chinei va fi a patra dintre cele 20 de etape a sezonului 2011 şi va avea loc în 17 aprilie. Evenimentul a atras un număr foarte mic de spectatori la ultimele ediţii, însă importanta acestuia este ridicată, datorită interesului economic pe care îl au constructorii din Formula 1 pe piaţa din China.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru