Circuitul din Shanghai a primit licenţa pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.03.2011
Marele Premiu al Chinei se va desfăşura conform programării iniţiale după ce circuitul de la Shanghai a primit licenţa din partea forului mondial.

Marele Premiu al Chinei a fost inclus doar cu statut provizoriu în calendarul sezonului 2011, din cauza problemelor de drenaj şi a alunecărilor de teren înregistrate pe circuitul de la Shanghai.

Organizatorii au anunţat însă miercuri că circuitul a primit omologarea finală din partea FIA, la capătul unei inspecţii care a avut loc în această săptămână. .

Cele mai mari probleme au fost identificate încă de anul trecut în virajele 1, 8 şi 14, a căror altitudine a fost ridicată în mod artificial pentru a spori spectacolul. Un nou strat de asfalt a fost însă suficient pentru ca circuitul să fie pregătit pentru cursa programată în weekendul 15-17 aprilie.

Marele Premiu al Chinei continuă însă să dea bătăi de cap tuturor celor implicaţi în Formula 1, din cauza faptului că autorităţile au întârziat alocarea vizelor pentru jurnalişti şi o parte din angajaţii echipelor.

Via | Shanghai Daily

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru