Danica Patrick, flatata sa piloteze in F1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.02.2009
Danica Patrick a marturisit ca ar fi flatata sa piloteze in Formula 1 pentru viitoarea echipa USF1, insa a dezvaluit ca nu stie nimic despre aceasta posibilitate.

Ken Anderson, directorul tehnic al echipei USF1, a dezvaluit la inceputul acestei saptamani ca Danica Patrick este una dintre variantele pe care le ia in calcul pentru un loc de pilot titular la echipa sa.

Totusi, americanca in varsta de 26 de ani a dezvaluit miercuri ca nu a primit inca nicio oferta din partea celor de la USF1.

"Nu au fost declaratii personale pentru ca ei nu au vorbit cu mine. Este flatant. Cred ca de fiecare data cand numele iti este inclus intr-o fraza cu Formula 1 este un lucru flatant. Nu mi-am exprimat interesul pentru a calatori prin lume. Vom vedea ce se va intampla. Poate ma vor suna", a declarat Patrick pentru publicatia Globe and Mail.

Pe de alta parte, USF1 au confirmat pe site-ul oficial ca vor lansa oficial noua echipa de Formula 1 pe 24 februarie in cadrul unei conferinte de presa ce va fi difuzata de postul american de televiziune SpeedTV.

Taguri: Patrick, USF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru