Danica Patrick refuza sa concureze in Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.07.2009
Danica Patrick a dezvaluit ca nu planuieste sa concureze in Formula 1 in sezonul viitor, in ciuda faptului ca USF1 Team este interesanta de serviciile sale.

USF1 Team, una dintre cele trei noi echipe acceptate de FIA sa ia startul in sezonul 2010 al Formulei 1, a confirmat recent ca Danica Patrick este pe lista potentialilor candidati pentru un loc de pilot titular.

Prima femeie din lume care a castigat o competitie de monoposturi avea astfel oportunitatea de a debuta in cea mai importanta competitie a sporturilor cu motor, eveniment care avea sa atraga inevitabil atentia si asupra echipei americane.

Cu toate acestea, Patrick a dezvaluit in cadrul unui interviu acordat publicatiei Los Angeles Times ca Formula 1 nu reprezinta o atractie pentru ea.

"Probabil ca anul viitor nu voi pilota in Formula 1. Am avut oportunitati sa merg in Formula 1, dar din cate stiu cei de la USF1 nu m-au sunat pana acum. Nu vreau cu adevarat sa merg acolo. Am mai explorat Europa si inainte. As vrea sa raman aici (n.r - in Statele Unite ale Americii) pentru ca imi plac prietenii, familia si confortul tarii mele", a declarat pilotul american.

In prezent, Patrick concureaza in IndyCar, insa presa locala speculeaza intens ca aceasta ar putea face pasul spre NASCAR in sezonul viitor.

Via | Los Angeles Times

Taguri: Patrick, USF1

Comentarii (6)

  • "confortul tarii..."
    cu asta a spus tot..:)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Danica
    Eh... stie ea ce stie :))) De abia a castigat o cursa de Formula 0 americana si asta desi pilotii de acolo sunt saracii slabi rau de tot. Nici nu este de mirare ca nu vrea sa-si incerce norocul in Formula 1, deh... sigur nu-i place ultimul loc de pe grila :)))
    0 0
  • nu-i bai
    Ar fi facut ceva senzatie dar cam atat. Nu este o "pilotesa" deosebita si cursa castigata a fost pe un oval. Nu ar fi adus nici un plus de calitate in F1.
    Mai este o fata care concureaza intr-o formula europeana. O elvetianca dar imi scapa numele. Mai degraba cineva scolit in circuitele clasice decat pe oval.
    0 0
  • @McLaren
    este vorba despre Natacha Gachnang, verisoara lui Buemi. http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/22048/o-femeie-ar-putea-concura-in-formula-1-in-2010.html
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Daniel
    Exact, mi se pare ca si Bueni spunea de ea, acum cateva zile :P
    0 0
  • @Danica
    Nu despre ea a zis Coulthart ca mai bine ramine la oala ca la volan nun e buna :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru